به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، پرداخت مرحله سوم سود سال مالی منتهی به ۲۹ اسفندماه ۱۴۰۱ سهامداران مستقیم و غیرمستقیم سهام عدالت در حالی از امروز(چهارشنبه) آغاز و به مدت ۴۸ ساعت در حال انجام است که مبلغ سود پرداختی، با توجه به میزان سبد سهام عدالت هر سهامدار متفاوت خواهد بود. بر این […]
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، پرداخت مرحله سوم سود سال مالی منتهی به ۲۹ اسفندماه ۱۴۰۱ سهامداران مستقیم و غیرمستقیم سهام عدالت در حالی از امروز(چهارشنبه) آغاز و به مدت ۴۸ ساعت در حال انجام است که مبلغ سود پرداختی، با توجه به میزان سبد سهام عدالت هر سهامدار متفاوت خواهد بود.
بر این اساس، دارندگان سبد سهام عدالت ۴۹۲ هزار تومانی مبلغ ۳۵۲ هزار تومان، ۵۳۲ هزار تومانی مبلغ ۳۸۰ هزار تومان و سبد سهام یک میلیون تومانی ۷۱۶ هزار تومان سود مربوط به مرحله سوم سال مالی مذکور را دریافت خواهند کرد.
در این باره، مهدی حاجیوند، دستیار رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در امور سهام عدالت با اشاره به دلایل تفاوت مبالغ سود پرداختی گفت: مطابق آییننامه اجرایی توزیع سهام عدالت، از سال ۱۳۸۵ بخشی از سهام شرکتهای دولتی در قالب سهام عدالت به مشمولان طرح به این شرط داده شد که طی ۱۰ سال از محل سود سالانه، اقساط این سهام تهاتر شود؛ با پایان یافتن طرح نیز مهلت قانونی برای تسویه باقیمانده اقساط بهصورت نقدی به مشمولان داده شد که برخی از مشمولان از این فرصت استفاده کردند و از این منظر مبلغ سهام عدالت آنها متفاوت شد.
او افزود: از سوی دیگر حدود ۵۰ میلیون نفر از جمعیت کشور در مقطع زمانی اجرای طرح، در قالب ۶ گروه و ۱۸ دهک، سهام عدالت را دریافت کردند که به گروههای مربوط به کمیته امداد و سازمان بهزیستی با نگاه حمایتی تخفیف ۵۰ درصدی بابت اقساط سهام عدالت داده شد؛ بنابراین این دسته از مشمولان از سهام عدالت یک میلیون تومانی برخوردار هستند.
حاجیوند ادامه داد: همچنین مطابق طرح توزیع سهام عدالت در مقطع اجرا، به هر مشمول، یک میلیون تومان و به هر خانواده تا سقف ۵ میلیون تومان سهام عدالت اختصاص داده شد. از این رو، برای خانوارهایی که جمعیت بیش از ۵ نفر در زمان توزیع سهام عدالت داشتند، ۵ میلیون تومان سهام عدالت میان تعداد بیشتری از افراد تقسیم شد و بنابراین مبلغ سهام عدالت تخصیصی به این دسته از افراد متفاوت است.
دستیار رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در امور سهام عدالت گفت: افزون بر این، موضوع انحصار وراثت اصل سهام عدالت افراد متوفی میان وراث هم موجب شده تا مبالغ متفاوتی میان برخی سهامداران عدالت توزیع و به سهام عدالت آنها اضافه شود.
او افزود: موارد ذکر شده مهمترین دلایل تفاوت اصل مبلغ سهام عدالت افراد و در پی آن تفاوت سود دریافتی آنها است، و به همین دلایل، دارندگان سهام عدالت از سود متفاوتی بهرهمند میشود.
انتهای پیام/