به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، دو کشور ترکمنستان و روسیه، مبادی مدنظر برای واردات گاز به ایران هستند که مذاکره امضای قرارداد با هر دو کشور در حال انجام است. طولانی شدن مذاکرات واردات و یا سوآپ گاز ترکمنستان که بهنظر میرسد به دلیل عدم امکان تحویل و یا عدم تمایل ترکمنها برای ارسال […]
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، دو کشور ترکمنستان و روسیه، مبادی مدنظر برای واردات گاز به ایران هستند که مذاکره امضای قرارداد با هر دو کشور در حال انجام است. طولانی شدن مذاکرات واردات و یا سوآپ گاز ترکمنستان که بهنظر میرسد به دلیل عدم امکان تحویل و یا عدم تمایل ترکمنها برای ارسال گاز به ایران هنوز به نتیجه نرسیده، از دولت قبل در جریان است و درحالی که همه انتظار شنیدن خبر بهنتیجه رسیدن مذاکرات گازی با ترکمنستان را در روزهای منتهی به شروع زمستان داشتند، خبر امضای قرارداد واردات برق از ترکمنستان از سوی وزیر نیرو اعلام شد.
هیچ جزئیاتی در خصوص میزان واردات برق از ترکمنستان اعلام نشده است، اما طبق گفته های امروز وزیر نیرو، قرارداد واردات حداکثری برق با ترکمنستان امضا شده و این واردات تا تابستان ادامه خواهد شد.
بدون شک در شرایط کسری برق شبکه بهدلیل عدم تأمین کافی سوخت نیروگاهها، هر میزان واردات برق از ترکمنستان میتواند به کاهش قطعیهای برق در شمال و شمال برق کشور منجر شود، اما اینکه این قرارداد چه جزئیاتی دارد و آیا ترکمنستان همچون بدعهدیهای گذشته، امکان حقوقی برهم زدن توافقات را در میانه قرارداد دارد یا خیر، سوال مهمی است که هنوز بیپاسخ است.
انتهای پیام/