به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، فرزانه صادق مالواجرد مطالبات مردم از دولت را به دو دسته تقسیم کرد و گفت: بخش زیادی از این مطالبات ناشی از دخالتهای بیجای دولت است. دولت وعده داده بود که دستور میدهد و کارها را انجام میدهد، اما این وعدهها عملی نشده و مردم به آنها امیدوار شدهاند. […]
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، فرزانه صادق مالواجرد مطالبات مردم از دولت را به دو دسته تقسیم کرد و گفت: بخش زیادی از این مطالبات ناشی از دخالتهای بیجای دولت است. دولت وعده داده بود که دستور میدهد و کارها را انجام میدهد، اما این وعدهها عملی نشده و مردم به آنها امیدوار شدهاند.
وی ادامه داد: بخشی از مطالبات هم به وظایف اصلی دولت برمیگردد که به دلیل کمبود اعتبارات، به تعویق افتادهاند. تحریمها نیز در عدم تحقق این مطالبات تاثیر زیادی داشتهاند. با این حال، مشکلات تنها به تحریمها و کمبود اعتبار محدود نمیشوند. نوع مدیریت و مسئولیتپذیری مدیران نیز در این وضعیت نقش مهمی داشته است. بسیاری از مشکلات ما، از نحوه نظارت بر پیمانکاران تا نحوه برخورد با سرمایهگذاران و متقاضیان مسکن، به سبک مدیریت ما بستگی دارد.
وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه اعتبارات شریانی هستند که سرعت انجام کارها را افزایش میدهند، ادامه داد: آیا در برخی دورهها، اعتبار و تسهیلات وجود داشته، اما کار چندانی انجام نشده است؟ مطمئناً چنین دورههایی بوده است. پس تنها اعتبارات عامل اصلی حل مشکلات نیستند، بلکه باید نوع مدیریت و نحوه برخورد با مردم نیز اصلاح شود.
صادق مالواجرد تاکید کرد: با همین اعتبارات موجود، پروژههای استانی باید پیشرفت بیشتری داشته باشند. با تمام محدودیتها و ممنوعیتها، ظرفیت هر استان نشان میدهد که میشده کارها را بهتر از این پیش برد.
وی در ادامه گفت: بسیاری از مشکلاتی که نمایندگان مجلس شورای اسلامی مطرح میکنند، در سطح استانها قابل حل هستند. ظرفیتها و تجربههای استانها نشان میدهد که بسیاری از این مسائل را میشد در خود استانها حل کرد.
وی همچنین درباره مسکن در استانها توضیح داد: یکی از سادهترین راهحلها، افزایش محدوده است. با توجه به تجربه ۲۳ سالهام در بخش شهرسازی و اینکه به مسائل شهرسازی بهطور صفر و صدی نگاه نکردهام، در برخی شهرها طرحهای جامع را به گونهای تنظیم کردهایم که برای ساخت مسکن جدید، باید به محدودهها الحاق کنیم. همچنین، اگر در برخی مناطق زمین برای متقاضیان کم باشد، یکی از گزینهها افزایش محدوده است.
وی تأکید کرد: مدیران استانها باید با دقت و تفکر نسبت به تأمین زمین اقدام کنند و مکانیابیها باید بهطور دقیق و کارشناسی انجام شود. توجه به تأمین خدمات پشتیبان مسکن نیز ضروری است.
وزیر راه و شهرسازی خطاب به معاونان و مدیران استانی گفت: خانواده بزرگ راه و شهرسازی را با اولویت فرم ج سبز در نظر بگیرید و با تشکیل تعاونیها، مسکن این اقشار تامین شود.
انتهای پیام/