به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیراً سید محمدهادی سبحانیان رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور در خصوص طرح نشاندار کردن مالیات مطابق تبصره ماده ۱۰۰، گفته است که فلسفه نشان دار کردن مالیات این است که هم به جهت نظری و هم تجربی هزینه های جاری کشور باید از محل درآمدهای مالیاتی تامین شود. به تأسی […]
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیراً سید محمدهادی سبحانیان رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور در خصوص طرح نشاندار کردن مالیات مطابق تبصره ماده ۱۰۰، گفته است که فلسفه نشان دار کردن مالیات این است که هم به جهت نظری و هم تجربی هزینه های جاری کشور باید از محل درآمدهای مالیاتی تامین شود. به تأسی از تجارب اکثر کشورها و متناسب با اسناد بالادستی طرح نشاندار کردن مالیاتها شروع شد تا به تامین منابع پایدار دولت کمک کند.
اعتبار طرح نشاندار کردن مالیاتها در دو برابر خواهد شد
وی گفت: وقتی سهم مالیات در تامین منابع مالی دولت افزایش پیدا می کند، مردم بیش از پیش حق دارند بدانند و بتوانند محل مصرف مالیات خود را انتخاب کنند.
فعلا یک درصد از کل درآمدهای مالیاتی یعنی ۱۲ هزار میلیارد تومان برای نشاندار کردن مالیات قابل انتخاب است.حدود ۲ هزار پروژه در این طرح تعیین شده است. اما پیشنهاد شده این یک درصد در سال آینده به دو درصد از کل مالیات برسد.
به نظر میرسد که طرح نشاندار کردن مالیاتها در سازمان امور مالیاتی که امسال برای اولین سال اجرا شد، تا حدودی موفق بوده است. بر همین اساس طرحهای پیشبینی شده در استان تهران به طور کامل تامین اعتبار شده است. در عین حال با وجود حجم بالای پروژهها در استان اصفهان، بخش قابل توجهی از آنها نیز تامین مالی شده است.
در صورت رشد منابع تامین اعتبار پروژهها در سال آینده که مورد اشاره رئیس سازمان امور مالیات کشور قرار گرفته میتوان انتظار داشت که تعداد بیشتری از پروژههای استانی به انتخاب خود مردم تکمیل شود.
مشارکت مودیان در ساخت پروژههای عمرانی؛ از ساخت مدرسه تا تکمیل خانههای بهداشت
گفتنی است پیش از این لیست کامل پروژه ها، تعداد مودیان شرکت کننده و مبالغ اختصاص یافته به هر پروژه در طرح نشاندار کردن مالیات در سایت سازمان امور مالیاتی کشور منتشر شده است.
ساخت و تجهیز ۳۲۴ مدرسه، ۳۶۴ پروژه آبرسانی، ۲۰۳ بیمارستان، اورژانس و خانه بهداشت بخشی از این پروژه ها بود.
همچنین، ۱۸۷ پروژه در حوزه راهسازی (ساخت و توسعه راه ها و رفع نقاط حادثه خیز و …)، ۱۳۱ پروژه در حوزه فرهنگ و هنر و گردشگری(ساخت ، تکمیل و تجهیز زیرساخت های مرتبط با حوزه فرهنگ و هنر و گردشگری)، ۹۰ پروژه در حوزه طرح های روستایی(ساخت ، تکمیل و تجهیز طرح های هادی، ایستگاه های توسعه برق و مخابرات، آتش نشانی و … ) از جمله دیگر پروژه های هستند که در این طرح تامین مالی شدند.
انتهای پیام/