پنجشنبه, ۲۷ دی ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2025-01-16
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 289365 |
تاریخ انتشار : ۰۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۹ |
1 بازدید
۰
می پسندم
ارسال به دوستان
پ

صادق سواعدی، عضو کمیسیون توسعه صادرات غیرنفتی اتاق بازرگانی ایران در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم با اشاره به نوسانات اخیر بازار ارز گفت: در هفته‌های گذشته، درگیری‌های منطقه‌ای و تنش‌های سیاسی به همراه عوامل روانی و هیجانی، به افزایش نرخ ارز دامن زده است. بااین‌حال، بخش زیادی از این نوسانات ناشی از […]

صادق سواعدی، عضو کمیسیون توسعه صادرات غیرنفتی اتاق بازرگانی ایران در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم با اشاره به نوسانات اخیر بازار ارز گفت: در هفته‌های گذشته، درگیری‌های منطقه‌ای و تنش‌های سیاسی به همراه عوامل روانی و هیجانی، به افزایش نرخ ارز دامن زده است. بااین‌حال، بخش زیادی از این نوسانات ناشی از پیش‌بینی‌های روانی بازار بوده و در صورت بهبود شرایط منطقه‌ای، امکان بازگشت نرخ ارز به وضعیت پیشین وجود دارد.

وی همچنین به الگوی تکراری افزایش نوسانات ارزی در پایان هر سال میلادی اشاره کرد و افزود: چنین تغییراتی در این بازه زمانی طبیعی است و علاوه بر عوامل خارجی، مسائل داخلی نیز در این نوسانات نقش دارند. پیش‌بینی دقیق روند آتی دشوار است و بستگی زیادی به تحولات پیش‌رو دارد.

وی ابراز امیدواری کرد که با مدیریت مناسب شرایط سیاسی و اقتصادی، بازار ارز می‌تواند به ثبات بیشتری دست یابد. او افزود: اگر بانک مرکزی به اجرای سیاست‌های فعالانه خود ادامه دهد و شرایط داخلی و خارجی به‌درستی مدیریت شود، می‌توان امیدوار بود که دغدغه‌های ناشی از نوسانات ارزی کاهش یابد و اقتصاد کشور در مسیر بهبود قرار گیرد.

سواعدی همچنین به تأثیر عوامل خارجی مانند انتخابات آمریکا و تحولات سوریه بر بازار ارز اشاره کرد و گفت: این عوامل به همراه برخی مسائل داخلی، موجب شده‌اند که بازار ارز نسبت به کوچک‌ترین بحران‌های داخلی و منطقه‌ای حساسیت بالایی نشان دهد. امیدواریم که رخدادهای احتمالی آینده از شدت کمتری برخوردار باشند تا بانک مرکزی و دولت بتوانند مدیریت مناسبی بر شرایط داشته باشند.

وی در پایان به پیش‌بینی‌ها درباره نرخ ارز تا پایان سال اشاره کرد و گفت: برخی افراد معتقدند احتمال افزایش نرخ ارز وجود دارد، اما تجربه نشان داده تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی می‌توانند به هر دو سمت افزایش یا کاهش قیمت ارز منجر شوند. مهم‌ترین نکته، ادامه سیاست‌های دولت و بانک مرکزی برای حفظ تعادل و ثبات در بازار ارز است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید