به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، توسعه انرژیهای تجدیدپذیر پس از دو دهه در ایران سرعت گرفته و بیش از ۱۷ هزار مگاوات مجوز احداث انواع نیروگاههای تجدیدپذیر بهخصوص خورشیدی صادر شده است. ظرفیت نصب شده تولید برق تجدیدپذیر در ایران که در ابتدای دولت چهاردهم ۱۲۳۱ مگاوات بود، در پایان آذرماه به ۱۵۲۰ مگاوات […]
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، توسعه انرژیهای تجدیدپذیر پس از دو دهه در ایران سرعت گرفته و بیش از ۱۷ هزار مگاوات مجوز احداث انواع نیروگاههای تجدیدپذیر بهخصوص خورشیدی صادر شده است.
ظرفیت نصب شده تولید برق تجدیدپذیر در ایران که در ابتدای دولت چهاردهم ۱۲۳۱ مگاوات بود، در پایان آذرماه به ۱۵۲۰ مگاوات رسید.
از مجموع ظرفیت ۱۵۲۰.۵ مگاواتی تولید برق تجدیدپذیر کشور، ۷۸۱.۷ مگاوات نیروگاه خورشیدی، ۳۷۶.۳ مگاوات نیروگاه خورشیدی، ۱۰۴.۱ نیروگاه برق آبی کوچک، ۲۲.۱۳ مگاوات نیروگاه زیست توده، ۹.۶ مگاوات نیروگاه انبساطی و ۱۸۸.۸ مگاوات نیروگاه انشعابی است.
طبق گفته محسن طرزطلب، رئیس سازمان انرژیهای تجدیدپذیر و بهرهوری انرژی برق، با تکمیل طرحهای در دست احداث، ظرفیت تولید برق تجدیدپذیر کشور تا پایان امسال به ۱۸۰۰ مگاوات، تا پایان تابستان ۱۴۰۴ به ۳۵۰۰ مگاوات و تا پایان سال آینده به ۴۸۰۰ مگاوات خواهد رسید.
انتهای پیام/