به گزارش خبرگزاری تسنیم، ابراهیم صادقیفر روز یکشنبه در نشست افقگشایی موضوع فقر اظهار داشت: موضوع فقر به عنوان یک چالش اساسی در کشورها مطرح است و بیش از ۴۱۶ میلیون نفر در دنیا دچار فقر شدید هستند. وی افزود: نسبت فقر بین زنان و مردان ۳۰۷ میلیون به۳۰۶ میلیون نفر است و بیش از […]
به گزارش خبرگزاری تسنیم، ابراهیم صادقیفر روز یکشنبه در نشست افقگشایی موضوع فقر اظهار داشت: موضوع فقر به عنوان یک چالش اساسی در کشورها مطرح است و بیش از ۴۱۶ میلیون نفر در دنیا دچار فقر شدید هستند.
وی افزود: نسبت فقر بین زنان و مردان ۳۰۷ میلیون به۳۰۶ میلیون نفر است و بیش از ۳۵۰ میلیون نفر آنها کمتر از ۱۵ سال سن دارند.
این مسئول در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: امروزه فقر در ایران یک مسئله حاشیهای نیست و تبدیل به واقعیت انکارناپذیر شده که بخش اعظمی از جامعه را درگیر کرده است.
وی با بیان اینکه بین ۲۲ تا ۲۷ درصد مردم درگیر فقر بوده و در تامین حداقل نیازهای اساسی دچار مشکل هستند، تاکید کرد: اهمیت دادن به موضوع فقر جزو مهمترین مسائلی است که باید به آن توجه کرد.
رئیس موسسه کار و تامین اجتماعی تاکید کرد: با اهرم اقتصادی به جنگ فقر رفتن اشتباه است و باید ریشههای آن را در موضوعات سیاسی، اجتماعی و فرهنگی دنبال کرد.
صادقی فر با تاکید بر اینکه سیاستگذاران باید برنامه جامع و هماهنگی برای فقرزدایی داشته باشند، افزود: با چند پژوهشگر نمیتوان این مشکل را حل کرد و باید جلسات متعدد را برگزار کرد؛ بیش از ۲۰ نهاد دولتی و ناظر به این نشست دعوت شدند و ۳۰ محور مطرح شده تا تمام مسائل حوزه فقر را مورد توجه قرار خواهیم داد. در سطح کشور نیاز به یک گفتمان رفاهی داریم.
رئیس موسسه کار و تامین اجتماعی افزود: آمارهای موجود نشان میدهد که بازماندگی از تحصیل در حال افزایش است که این نیز به دلیل مشکلات اقتصادی و اجتماعی است و باید مسائل مربوط به آن را بررسی کرد.
وی افزود: سیاستگذاری در دولتهای مختلف کاملا در کاهش یا افزایش فقر در جامعه در کنار عواملی مانند جنگ و کرونا تاثیرگذار بوده است. باید دید چرا با وجود منابع نفتی همچنان جامعه درگیر فقر است؟ سهم ساختارهای اجتماعی و فرهنگی در بازتولید فقر چه بوده است. پاسخ دادن به این سوالات باعث میشود در جهت فقرزدایی قدمهای درستی برداریم.
انتهای پیام/