چهارشنبه, ۲۶ دی ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2025-01-15
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 291085 |
تاریخ انتشار : ۱۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۶ |
1 بازدید
۰
می پسندم
ارسال به دوستان
پ

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، علی سعیدی مدیرعامل مرکز مبادله ارز و‌طلای ایران در نشست خبری به تشریح وضعیت عرضه ارز پتروشیمی‌ها در بازار ارز تجاری پرداخت و اظهار داشت:  بازار ارز تجاری مدتی است راه اندازی شده و گروه های مختلف به این بازار ملحق می شوند؛ از سه آذر گروه هایی که […]

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، علی سعیدی مدیرعامل مرکز مبادله ارز و‌طلای ایران در نشست خبری به تشریح وضعیت عرضه ارز پتروشیمی‌ها در بازار ارز تجاری پرداخت و اظهار داشت:  بازار ارز تجاری مدتی است راه اندازی شده و گروه های مختلف به این بازار ملحق می شوند؛ از سه آذر گروه هایی که در بازار اشخاص حضور داشتند وارد بازار شدند و از ۲۶ آذر حضور در بازار تجاری الزامی شد.

وی افزود: از سه دی‌ماه آن دسته از صادرکنندگانی‌ که در نیما معامله می کردند میتوانستند اختیاری در بازار تجاری هم معامله انجام دهند؛ از سه تا پایان دی ماه صنایع مختلف دربازار تجاری باید معاملات را انجام دهند.

این مقام مسئول در مرکز مبادله با بیان اینکه جلسات متعددی با بازرگانان برگزار شده است، تصریح کرد: با تک تک بانکها و شعب ارزی آنها جلسات جداگانه ای داشتیم تا اموزش و اطلاع رسانی به نحو مطلوب انجام‌ شود و این حرکت را ادامه خواهیم داد.

سعیدی با اشاره به اینکه در آینده بازار تجاری پیشرفت خواهد کرد، افزود: بعد اینکه معاملات نقد عمق لازم بگیرد امادگی داریم انواع قراردادهای مدت دار ارزی را در سامانه ارایه دهیم؛ طراحی ها انجام شده ولی زمانی که بازار امادگی داشته باشد، رونمایی می شود.

مدیرعامل مرکز مبادله گفت: امروز تا ۴۵ میلیون یورو‌ حجم معاملات مان است که این عدد روز به روز درحال افزایش است. افزایش این عدد به معنای عمق یافتن بازار است.

وی با بیان اینکه از اول بهمن‌ماه میزبان معاملات ارزی به طور کامل خواهیم بود، تصریح کرد: در گام بعدی ارز خدمات هم به شکل یکپارچه به بازار تجاری منتقل می شود.

او گفت: ۲۴ بانک در بازار بعنوان کارگزار تعریف شده اند؛ ۹۹۴ وارد کننده و‌ ۵۸ صادر کننده نیز در بازار حضور دارند.

سعیدی با بیان‌ اینکه پتروشیمی ها جایگاه خاصی در ارز اوری دارند؛ گفت: در طرح های پتروشیمی، کمتر از ۵۰ میلیون یورو را بانک مرکزی تامین مالی می‌کند و بالاتر را از محل اوراق انجام می دهیم.

وی با بیان اینکه هماهنگی خوبی بین پتروشیمی ها و بازار ارز تجاری (مرکز مبادله) وجود دارد؛ تصریح کرد: ۵۱۵ میلیون دلار یا ۳۳ همت ارزش معاملات مان تا الان بوده، البته چون برای تست و اموزشی بوده رقم پایین است ولی این روزها افزایش یافته است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید