سه شنبه, ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | 2025-04-22
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 296102 |
تاریخ انتشار : ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۹ |
1 بازدید
۰
می پسندم
ارسال به دوستان
پ

به گزارش خبرگزاری تسنیم  به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی، سهراب سهرابی در دومین نشست هماهنگی طرح جهش تولید برنج در سه  استان شمالی کشور گفت: اجرای این طرح در سال نخست ۷۱.۶ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد. وی افزایش بهره‌وری در واحد سطح با استفاده از عوامل و نهاده‌های تولید در مناطق […]

به گزارش خبرگزاری تسنیم  به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی، سهراب سهرابی در دومین نشست هماهنگی طرح جهش تولید برنج در سه  استان شمالی کشور گفت: اجرای این طرح در سال نخست ۷۱.۶ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

وی افزایش بهره‌وری در واحد سطح با استفاده از عوامل و نهاده‌های تولید در مناطق مستعد کشت، افزایش تولید داخلی با توسعه ارقام پرپتانسیل، پایداری نظام شالیزاری با افزایش درآمد و جلوگیری از تغییر کاربری، تامین نیاز کشور به برنج از محل تولید داخلی و جلوگیری از خروج ارز را از مهمترین اهداف اجرای این طرح برشمرد.

وی با بیان این که در قالب این طرح پنج ساله، اجرای پروژه‌های کشت دوم در شالیزارها و پروژه توسعه روش خشکه کاری نیز پیش‌بینی شده است، اظهار داشت: کشت دوم در شالیزارها در ۱۰ درصد کل سطح پیش‌بینی شده در این طرح در هر سال هدفگذاری و پروژه توسعه خشکه کاری نیز با استفاده از سیستم آبیاری قطره‌ای و تغذیه گیاه در گلستان و مازندران پیش‌بینی شده است.

سهرابی ادامه داد: خشکه کاری در شالیزارها را در سال نخست در سطح ۱۵ مزرعه، سال دوم ۲۵ مزرعه، سال سوم ۳۵ مزرعه، سال چهارم ۴۵ مزرعه و سال پنجم در سطح ۶۰ مزرعه پیش‌بینی کرده‌ایم.

وی تولید و تامین نشا با بذر رسمی ارقام مختلف، بهبود مدیریت تغذیه، آموزش مدیران، کارشناسان، مروجان و کشاورزان، مدیریت بهینه عوامل خسارت زای زنده برنج با تاکید بر توسعه کنترل بیولوژیک و بیمه اراضی شالیزارها را از دیگر پروژه‌ها در قالب طرح جهش تولید برنج عنوان کرد.

سهرابی در همین حال بر حمایت‌های لازم به لحاظ مالی، امکانات و فناوری‌ها و توسعه مکانیزاسیون برای تحقق برنامه‌های طرح جهش تولید برنج تاکید ورزید.

وی گفت: قرار شده در طرح پنج ساله جهش تولید برنج که با مشارکت ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و سازمان‌های جهادکشاورزی استان‌های گیلان، مازندران و گلستان اجرا می‌شود، به ازای هر ۱۰۰ هکتار یک کارشناس جذب شود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید