پنجشنبه, ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / 13:43:50 | 2025-05-15
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 298866 |
تاریخ انتشار : ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۱ |
10 بازدید
۰
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم، همایش ملی «فناوری‌های نوظهور و آینده اطلاعات» توسط دانشگاه اطلاعات و امنیت ملی و با مشارکت بیش از ۲۰ دانشگاه کشور، به مناسبت چهلمین سالگرد تأسیس وزارت اطلاعات، روز سه شنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های بین‌المللی صداوسیما برگزار شد. این رویداد با حضور مقامات عالی‌رتبه کشوری، کارشناسان […]

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم، همایش ملی «فناوری‌های نوظهور و آینده اطلاعات» توسط دانشگاه اطلاعات و امنیت ملی و با مشارکت بیش از ۲۰ دانشگاه کشور، به مناسبت چهلمین سالگرد تأسیس وزارت اطلاعات، روز سه شنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های بین‌المللی صداوسیما برگزار شد.

این رویداد با حضور مقامات عالی‌رتبه کشوری، کارشناسان امنیتی، متخصصان فناوری و دانشگاهیان به بررسی تأثیر تحولات فناوری بر امنیت ملی و اطلاعات پرداخت.

در مراسم افتتاحیه، معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به اهمیت همگام‌سازی ساختارهای اطلاعاتی با پیشرفت‌های فناوری، تأکید کرد که تحولات سریع در این حوزه، چالش‌ها و فرصت‌های متعددی را برای دستگاه‌های اطلاعاتی ایجاد کرده و بهره‌گیری صحیح از این فناوری‌ها می‌تواند به تقویت امنیت ملی منجر شود. 

وزیر اطلاعات نیز در سخنرانی خود گزارشی از دستاوردهای این وزارتخانه در بهره‌گیری از فناوری‌های نوین ارائه کرد و بر ضرورت توسعه زیرساخت‌های بومی در این حوزه تأکید داشت.

در این همایش، چندین پنل علمی و نشست تخصصی برگزار شد که از جمله آن‌ها می‌توان به پنل «هوش مصنوعی و آینده اطلاعات»، نشست تخصصی «چالش‌های امنیت سایبری در ایران» با مشارکت متخصصان مرکز افتای ریاست‌جمهوری و کارگاه «تحلیل داده‌های کلان در امنیت ملی» ویژه دانشجویان و پژوهشگران اشاره کرد. مباحث مطرح‌شده در این نشست‌ها شامل تأثیر هوش مصنوعی، کلان‌داده‌ها و اینترنت اشیا بر کارکردهای اطلاعاتی، تحول مفاهیم اطلاعاتی در عصر دیجیتال، حکمرانی اطلاعات و امنیت سایبری و تعامل اطلاعات با سیاست و جامعه بود.

در پایان همایش، بیانیه‌ای منتشر شد که در آن بر ضرورت توسعه زیرساخت‌های فناورانه، همکاری میان دستگاه‌های امنیتی و دانشگاه‌ها و تدوین قوانین جدید برای مقابله با تهدیدات سایبری تأکید شد. همچنین مقرر گردید که کارگروه‌های تخصصی برای تدوین راهبردهای کلان در حوزه فناوری‌های نوظهور تشکیل شوند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید