سه شنبه, ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | 2025-04-22
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 299749 |
تاریخ انتشار : ۰۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۳ |
2 بازدید
۰
می پسندم
ارسال به دوستان
پ

به گزارش هنرآنلاین، در سال ۱۴۰۳ گروه سینمایی «هنر و تجربه» ۴ مستند را روانه اکران آنلاین کرد. از میان این آثار مستند «راه ناتمام» ساخته مصطفی رزاق کریمی، پرتره‌ای است از زندگی اصغر قندچی که توانست کارآفرین نمونه کشور شود. او آهنگری در جنوب شهر تهران بود که با اینکه به مدرسه نرفت با […]

به گزارش هنرآنلاین، در سال ۱۴۰۳ گروه سینمایی «هنر و تجربه» ۴ مستند را روانه اکران آنلاین کرد. از میان این آثار مستند «راه ناتمام» ساخته مصطفی رزاق کریمی، پرتره‌ای است از زندگی اصغر قندچی که توانست کارآفرین نمونه کشور شود. او آهنگری در جنوب شهر تهران بود که با اینکه به مدرسه نرفت با تلاش موفق شد کارآفرینی نمونه شود. قندچی مؤسس اولین و بزرگترین کارخانه تریلر و کامیون بدون مونتاژ خارجی ساخت ایران، با نام ایران کاوه (سایپا دیزل) بود. او از بنیانگذاران صنعت تولید خودروهای تجاری در ایران محسوب می‌شود که زندگی سخت و پرفراز و نشیبی داشت. مصطفی رزاق کریمی کارگردانی مستندهای «یاد و یادگار»، «خاطراتی برای تمام فصول»، «احمد» و «بانو قدس ایران» را در کارنامه دارد. این مستند ۱۸ اردیبهشت‌ماه درپردیس چارسو اکران شد و پس از آن نمایشش در «هاشور» آغاز شد.

مستند «دیافراگم» ساخته جواد وطنی دیگر فیلمی است که امسال در پلتفرم «هاشور» اکران شد. «دیافراگم» نوروز ۱۴۰۳ اکران آنلاین شد و مورد توجه دوستداران سینمای مستند، قرار گرفت. این مستند درباره ورود رادیو، گرام و موسیقی به ایران است و در سیری تاریخی، به موسیقی و فرهنگ می‌پردازد. زنده‌یاد شاپور عظیمی در نقدی درباره این مستند نوشته بود: «در ظاهر به نظر می‌رسد که  مستند «دیافراگم» از ظرایف و دقایق تکنیکی و «فرم» بهرهٔ چندانی نمی برد و به مستندی گزارشی تنه می زند اما همان ‌طور که اشاره شد، حجم اطلاعاتی که در این مستند ارائه می‌شود، بسیار متنوع است و برای مثال،‌ حتی به شرکت بتهوون و کانون پرروش فکری کودکان و نوجوانان نیز می‌پردازد که در سال ۱۳۵۰ بخش صوتی آن با مدیریت احمد‌رضا احمدی شروع به کار می‌کند و از جمله داستان‌هایی پرمخاطب مانند ماهی سیاه کوچولو در این مجموعه تولید می‌شود. از این منظر دیافراگم یکی از مستند‌های گرانقدر در زمینهٔ موسیقی ایرانی و دستگا‌ه‌های ضبط صدا و تاریخچهٔ تغییر و تحولات آن است.»

انتهای پیام

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید