یکشنبه, ۳۱ فروردین ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | 2025-04-20
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 301053 |
تاریخ انتشار : ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۷ |
2 بازدید
۰
می پسندم
ارسال به دوستان
پ

به گزارش  خبرگزاری تسنیم، در ماههای اخیر سه گام  برای حمایت از بخش خصوصی برداشته است؛ دعوت از نمایندگان اتاق ایران برای حضور در کمیسیون‌های دولت و دستگاه‌های اجرایی اجرایی، اطلاع رسانی درباره مدت زمان تصویب مصوبات و در نهایت خروج مصوبات از محرمانگی اقداماتی است که اقتصاد را برای فعالان اقتصادی پیش بینی پذیر […]

به گزارش  خبرگزاری تسنیم، در ماههای اخیر سه گام  برای حمایت از بخش خصوصی برداشته است؛ دعوت از نمایندگان اتاق ایران برای حضور در کمیسیون‌های دولت و دستگاه‌های اجرایی اجرایی، اطلاع رسانی درباره مدت زمان تصویب مصوبات و در نهایت خروج مصوبات از محرمانگی اقداماتی است که اقتصاد را برای فعالان اقتصادی پیش بینی پذیر می‌‎کند.

 بر مبنای جهت‌گیری‌های برنامه هفتم پیشرفت و تاکیدات مقام معظم رهبری بر حمایت از بخش خصوصی سه رویکرد و اقدام ویژه در دولت چهاردهم برداشته شده است.

حضور نمایندگان اتاق ایران در تصمیمات اجرایی در نخستین اقدام در راستای اجرای بهتر مواد ۲ و ۳ قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار پیشنهاد شده تا از نمایندگان اتاق ایران، در جلسات کمیسیونهای هیات دولت و دستگاههای اجرایی دعوت به عمل آید.

در راستای عملیاتی کردن و اجرای بهتر مواد ۲ و ۳ قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار، در ماده ۲ آیین نامه لزوم ثبت و اطلاع رسانی مقررات در پایگاه اطلاعات قوانین و مقررات مرتبط با محیط کسب و کار مصوب ۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ و همچنین در ماده ۳ دستورالعمل نحوه تدوین پیش نویس مقررات مرتبط با محیط کسب و کار مصوب یکم اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۳، بر لزوم اخذ نظر اتاقها، تشکل ها و سایر فعالان اقتصادی در فرایند و مراحل تدوین با اصلاح مقررات و رویه های اجرایی مرتبط با محیط کسب و کار تأکید شده است.

وزیر امور اقتصادی و دارایی، کلیه مصوبات شورا را برای مراجع ذی ربط ارسال کرده و امکان حضور و اظهار نظر نمایندگان بخش خصوصی را فراهم می آورد.

همچنین وزیر اقتصاد در نشست های مختلف با رییس جمهور و سایر متولیان امر، بر ضرورت حضور رؤسای سازمانها و دستگاههای اجرایی عضو شورای گفت و گو در جلسات این شورا برای کسب نتیجه مناسب تر تأکید کرده است.

دعوت از روسای سه اتاق برای جلسات هیات واگذاری و شورای مالی تامین مالی
گفتنی است در تمامی جلسات هیأت واگذاری، هیأت مقررات زدایی و بهبود محیط کسب و کار و اخیراً شورای ملی تأمین مالی، همواره دعوت و حضور رؤسای سه اتاق مدنظر بوده است.

با این حال و به رغم دعوت از رئیس اتاق بازرگانی ایران در جلسات هیأت مقررات زدایی و بهبود محیط کسب و کار (حسب تصریح حکم تبصره ۳ ماده ۷ اصلاحی قانون اجرای سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی (مصوب ۱۵/۱۱/۱۳۹۹)، بر لزوم حضور روسای اتاقهای سه گانه به عنوان اعضای اصلی هیات در جلسات)، غالبا نماینده آن ها در جلسات حضور یافته اند.

به علاوه، اخیراً و در تاریخ ۲۴ دی ماه ۱۴۰۳، ستاد پیگیری رفع موانع تولید و سرمایه گذاری، با حضور فعالان اقتصادی اتاق تهران تشکیل شد .

انتهای پیام/

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید