یکشنبه, ۳۱ فروردین ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | 2025-04-20
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 304665 |
تاریخ انتشار : ۰۲ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۷ |
2 بازدید
۰
می پسندم
ارسال به دوستان
پ

به گزارش خبرگزاری تسنیم، عباس علی‌آبادی وزیر نیرو با مقایسه‌ بین استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر شامل نیروگاه‌های بادی و خورشیدی با نیروگاه‌های زغال‌سوز از نظر توجیه اقتصادی گفت: نیروگاه‌های زغالی تأثیرات محیط‌زیستی بیشتری دارند و همچنین در انتخاب مکان هم محدودیت‌هایی دارند که نیازمند توجه به تأثیرات محلی است. به عنوان مثال، تا کنون حدود […]

به گزارش خبرگزاری تسنیم، عباس علی‌آبادی وزیر نیرو با مقایسه‌ بین استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر شامل نیروگاه‌های بادی و خورشیدی با نیروگاه‌های زغال‌سوز از نظر توجیه اقتصادی گفت: نیروگاه‌های زغالی تأثیرات محیط‌زیستی بیشتری دارند و همچنین در انتخاب مکان هم محدودیت‌هایی دارند که نیازمند توجه به تأثیرات محلی است. به عنوان مثال، تا کنون حدود ۱۲۲۷ یا ۱۲۵۷ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر داشته‌ایم و اکنون به آمار ۱۵۰۰ مگاوات نزدیک می‌شویم. پیش‌بینی می‌شود که قبل از پیک مصرف تابستان، ظرفیت این نیروگاه‌ها به ۳۵۰۰ مگاوات برسد. هدف ما این است که تا پایان سال، این عدد به ۶۰۰۰ مگاوات برسد.

وی افزود: البته این موارد برنامه است و برنامه‌ها تحت تأثیر عوامل متعددی از جمله تأمین مالی تا مزاحمت‌های بیگانگان است. در حال حاضر نبردی واقعی را تجربه می‌کنیم. دشمن تمام تلاش خود را می‌کند و لازم است مردم هم در مصرف بهینه انرژی همکاری کنند. 

وزیر نیرو بیان کرد: هم‌اکنون تکیه اصلی ما بر واحد‌های حرارتی است و در تلاش هستیم تا سهم نیروگاه‌های تجدیدپذیر مانند بادی و خورشیدی و سایر واحدها را افزایش دهیم.

 

علی‌آبادی تصریح کرد: امسال با مشکلاتی مواجه هستیم؛ به ویژه اینکه ممکن است تقریباً ۱۲,۵۰۰ مگاوات نیروگاه برق‌آبی را در مدار نداشته باشیم، زیرا نیازمند تأمین آب مستمر است و این آب مستمر برف است و کمبود برف در کشور این مشکل را تشدید کرده است.

وی ادامه داد: هم‌اکنون حدود ۱۰ هزار مگاوات ظرفیت تولید برق‌آبی داریم و سایر واحد‌ها در حال تعمیرات هستند که به زودی وارد مدار تولید می‌شوند ولی باید آب باشد که بتوانیم از آنها استفاده کنیم.

 

وزیر نیرو گفت: در تلاش هستیم پروژه‌های اضطراری را به حداقل برسانیم. با توجه به مشکلات سوخت در زمستان امسال، برخی از نیروگاه‌های زغالی نتوانستند به تعمیرات بروند. به همین دلیل، برنامه‌ریزی کرده‌ایم که تا پیک تابستان امسال حدود ۴ هزار مگاوات به ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی اضافه کنیم. که شامل ارتقای واحد‌ها برای افزایش تولید برق و تکمیل واحد‌های جدید است که در حال حاضر ناتمام هستند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید