دوشنبه, ۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | 2025-04-21
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 306677 |
تاریخ انتشار : ۱۸ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۶ |
2 بازدید
۰
می پسندم
ارسال به دوستان
پ

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم نان سنگک نان مغذی و در مقایسه با سایر نان‌های سنتی ارزش غذایی بالاتری دارد. این نان نقش مهمی در سبد غذایی خانوار دارد اما رئیس اتحادیه صنف نانوایان سنگکی تهران خواستار آزاد سازی قیمت این محصول شده است. سلیمانی در حالی در خواست آزاد سازی نرخ این محصول را […]

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم نان سنگک نان مغذی و در مقایسه با سایر نان‌های سنتی ارزش غذایی بالاتری دارد. این نان نقش مهمی در سبد غذایی خانوار دارد اما رئیس اتحادیه صنف نانوایان سنگکی تهران خواستار آزاد سازی قیمت این محصول شده است.

سلیمانی در حالی در خواست آزاد سازی نرخ این محصول را دارد که دولت هرساله یارانه زیادی برای تامین نان پرداخت می‌کند تا این محصول با قیمت مناسبی به دست مصرف کننده برسد.

صرفه جویی ۳۵ درصدی با آزاد سازی قیمت نان سنگک!

 سلیمانی رئیس اتحادیه صنف نانوایان سنگکی تهران در این ارتباط اظهار داشته است که هرجا فشارِ نرخ دستوری باشد فساد ایجاد می شود، قیمت نان سنگک را آزاد کنید.

وی افزود: اگر اصلاحات لازم رخ ندهد به نظر می رسد تنها راه موجود آزاد کردن نرخ نان است؛ در این صورت  تخلفات هم و  فسادهای متعاقب آن برچیده می شود ضمن اینکه با این کار حداقل ۳۵ درصد کاهش مصرف آرد هم خواهیم داشت.

به گزارش تسنیم، در نیمه دوم سال گذشته قیمت مصوب نان تا ۶۰ درصد افزایش یافت، ولی به دلیل عدم نظارت وزارت جهادکشاورزی و تعزیرات، بسیاری از نانوایی‌ها به ویژه سنگکی‌ها در تهران به بهانه چند گرم کنجد، بیش از ۲۰۰ درصد قیمت نان را افزایش دادند وهیچ ترسی هم از برخورد قانونی ندارند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید