شنبه, ۳۰ فروردین ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | 2025-04-19
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 307839 |
تاریخ انتشار : ۲۴ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۷ |
1 بازدید
۰
می پسندم
ارسال به دوستان
پ

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، داود منظور رئیس سازمان برنامه و بودجه دولت سیزدهم با اشاره به ماهیت نظام تامین مالی تولید در اقتصاد ایران گفت: کشور ما به‌گونه‌ای است که ۹۰ درصد تأمین مالی تولید از طریق نظام بانکی انجام می‌گیرد؛ اصطلاحاً نظام تأمین مالی ما بانک‌محور است و متأسفانه کمتر به‌سوی بخش سرمایه‌محور […]

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، داود منظور رئیس سازمان برنامه و بودجه دولت سیزدهم با اشاره به ماهیت نظام تامین مالی تولید در اقتصاد ایران گفت: کشور ما به‌گونه‌ای است که ۹۰ درصد تأمین مالی تولید از طریق نظام بانکی انجام می‌گیرد؛ اصطلاحاً نظام تأمین مالی ما بانک‌محور است و متأسفانه کمتر به‌سوی بخش سرمایه‌محور یا بازار سرمایه گرایش داریم.

وی افزود: حال، همین نظام بانکی هنگامی که قصد تأمین سرمایه را دارد، چگونه عمل می‌کند؟ تقریباً ۳۰۰۰ هزار میلیارد تومان، یا اندکی بیشتر، قرار است در سال جاری از سوی نظام بانکی برای تأمین مالی اختصاص یابد، یا به تعبیر دیگر، در قالب تسهیلات پرداخت شود. بخش بزرگی از این تسهیلات به تولید اختصاص می‌یابد.

منظور ادامه داد: مسیر بانک‌محور بودن تأمین مالی از طریق بانک‌ها، امری است که بی‌تردید نیازمند اصلاحات ساختاری است و باید اصلاح شود. یعنی بانک‌ها باید تنها در موارد خاصی وارد تأمین مالی شوند. اما متأسفانه، اکنون تمام فشار و بار تأمین مالی را بر دوش بانک‌ها نهاده‌ایم.

 

.

 

انتهای پیام/

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید