دوشنبه, ۲۳ تیر ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | 2025-07-14
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 313286 |
تاریخ انتشار : ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۹ |
1 بازدید
۰
می پسندم
ارسال به دوستان
پ

به گزارش خبرگزاری تسنیم، سنگدوینی عضو کمیسیون انرژی مجلس در مورد تغییر ساعات ادارات گفت: با توجه به ناترازی برق، دولت لایحه تغییر ساعات را به مجلس ارائه داد. ساعت کاری از ساعت ۶ صبح آغاز و تا یک بعد از ظهر پایان می‌یابد. برخی از استانها نیز روز پنجشنبه را تعطیل اعلام کردند.  وی […]

به گزارش خبرگزاری تسنیم، سنگدوینی عضو کمیسیون انرژی مجلس در مورد تغییر ساعات ادارات گفت: با توجه به ناترازی برق، دولت لایحه تغییر ساعات را به مجلس ارائه داد. ساعت کاری از ساعت ۶ صبح آغاز و تا یک بعد از ظهر پایان می‌یابد. برخی از استانها نیز روز پنجشنبه را تعطیل اعلام کردند.

 وی تغییر ساعت را در جبران ناترازی برق موثر دانست و ادامه داد: تغییر ساعت به صنعت، ناترازی و وزارت نیرو برای جبران کمبود برق کمک می کند. تغییر ساعت موجب ایجاد توازن در شبکه برق می‌شود.

 عضو کمیسیون انرژی مجلس تغییر ساعت را تنها بخشی از جبران ناترازی دانست و خاطرنشان کرد: وزارتخانه‌هایی که مصرف کننده انرژی هستند، پروژه‌های بزرگی در این حوزه دارند و روی آن در حال انجام کار هستند.

 سنگدوینی در مورد دلیل عدم قطع برق در دولت‌های قبل تشریح کرد: اولویت اول آن دولت‌ها مصارف خانگی و تجاری بود و صنعت در اولویت دوم قرار داده می‌شد. اما امروز این اولویت برداشته و تقسیم شده و همه بخش‌ها قطعی برق را تجربه می‌کنند.

 وزارت نیرو برای تولید برق نیروگاه‌های برق آبی دارد که می‌تواند حداقل ۱۲ هزار مگاوات برق تولید کنند اما به دلیل کمبود بارش و پایین آمدن سطح آب سدها، این عدد کاهش می‌یابد. البته فعلا از این نیروگاه‌ها به دلیل کمبود بارش استفاده نمی‌شود تا در پیک تابستان آن را وارد میدان کنند.

 وی همچنین با اشاره به اجرای برخی پروژه‌ها و تعمیر و بازسازی برخی نیروگاه‌ها برای پیک تابستان اضافه کرد: نیروگاه‌های خورشیدی و انرژی‌های تجدیدپذیر در ابتدای پیک به میدان می‌آیند. البته همه کمبودها جبران نخواهد شد.

 این نماینده مجلس با بیان اینکه ناترازی برق مربوط به امروز نیست اظهار کرد: ناترازی مربوط به دولت‌های قبل‌تر است و نتوانستیم براساس افزایش مصارف خانگی، تولید را نیز افزایش دهیم. البته وزارت نیرو تمام تلاش خود را می‌کند تا کمترین خاموشی‌ها را داشته باشیم و تغییر ساعات ادارات نیز در همین راستاست تا بخشی از کمبود را جبران کند.

 به گفته سنگدوینی مدیریت مصرف انرژی به سازمان‌ها و کارخانه‌ها مربوط است. در غیر این صورت مصرف انرژی بالاتر خواهد رفت. البته سیستم سرمایش و گرمایش اکثر وزارتخانه‌ها به صورت مرکزی است و می‌توان در صورت لزوم آن را از مدار خارج کرد. باید مدیریت شود تا از شرایط سخت عبور کنیم. دورکاری نیز به بهینه سازی و صرفه جویی کمک خواهد کرد.

انتهای پیام//

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید