جمعه, ۳۰ شهریور ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-09-20
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 31573 |
تاریخ انتشار : ۰۹ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۹:۱۳ |
289 بازدید
۰
1
ارسال به دوستان
پ

ساداتی نژاد در مراسم امضا تفاهم نامه علمی و فناوری اجرای برنامه جامع سلامت و اصالت غذای کشور گفت: از گذشته وقتی بحث سلامت غذا مطرح می‌شد؛ نگاه‌ها هم به سمت سازمان غذا و دارو می‌رفت، ما باید برای ارتقا سلامت غذا با وزارت بهداشت با هم کار کنیم و یکی از مزیت های مردمی […]

ساداتی نژاد در مراسم امضا تفاهم نامه علمی و فناوری اجرای برنامه جامع سلامت و اصالت غذای کشور گفت: از گذشته وقتی بحث سلامت غذا مطرح می‌شد؛ نگاه‌ها هم به سمت سازمان غذا و دارو می‌رفت، ما باید برای ارتقا سلامت غذا با وزارت بهداشت با هم کار کنیم و یکی از مزیت های مردمی سازی یارانه ها ارتقا سلامت غذاست و یارانه به دست مصرف کننده می‌رسد و مصرف کننده پیام به تولیدکننده صادر می‌کند که من محصول سالم و با کیفیت می‌خواهم و ما در این زمینه همکاری نزدیکی با وزارت بهداشت خواهیم داشت.

او گفت: در صادرات فلفل دلمه سریع وزارت بهداشت وارد عمل شد و اعلام کرد که فلفل دلمه ها سمی نبودند؛ اما نباید اجازه دهیم؛ دوباره این اتفاق تکرار شود و در سلامت غذا که حق مردم است، باید تلاش کنیم غذای سالم و با قیمت مناسب به دست مردم برسد.

وزیر جهاد کشاورزی گفت: بحث رصد و پایش موادغذایی از مزرعه تا سفره موضوع مهمی است و تلاش می‌کنیم در استفاده از سموم توجه داشته باشیم و از سموم با کیفیت استفاده کنیم و فاصله زمانی استفاده از سموم تا مصرف موادغذایی رعایت شود و به دنبال کلینیک‌ها یا مراکز ارائه سموم به سبک داروخانه باشیم و محصولات کشاورزی شناسنامه دار شوند و با کیوارکد روی محصولات بتوان مکان تولید و نوع سم مصرفی  را رصد کرد.

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • ارسال دیدگاه برای این مطلب مقدور نمی باشد!