شنبه, ۲۱ تیر ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | 2025-07-12
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 316947 |
تاریخ انتشار : ۰۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۳:۵۷ |
1 بازدید
۰
می پسندم
ارسال به دوستان
پ

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از یورونیوز، نتایج یک نظرسنجی سالانه که روز چهارشنبه منتشر شد، نشان می‌دهد شرکت‌های اروپایی در حال کاهش هزینه‌ها و عقب‌نشینی از برنامه‌های سرمایه‌گذاری خود در چین هستند چرا که اقتصاد این کشور با کاهش سرعت رشد مواجه شده و رقابت شدید موجب سقوط قیمت‌ها شده است. چالش‌های پیش‌روی […]

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از یورونیوز، نتایج یک نظرسنجی سالانه که روز چهارشنبه منتشر شد، نشان می‌دهد شرکت‌های اروپایی در حال کاهش هزینه‌ها و عقب‌نشینی از برنامه‌های سرمایه‌گذاری خود در چین هستند چرا که اقتصاد این کشور با کاهش سرعت رشد مواجه شده و رقابت شدید موجب سقوط قیمت‌ها شده است.

چالش‌های پیش‌روی این شرکت‌ها بازتاب‌دهنده مشکلات گسترده‌تری در اقتصاد چین است؛ اقتصادی که به دلیل بحران طولانی‌مدت در بخش املاک دچار اختلال شده و این موضوع به کاهش هزینه‌کرد مصرف‌کنندگان انجامیده است. هم‌زمان، پکن با افزایش فشارها و مخالفت‌ها از سوی اروپا و آمریکا در برابر جهش صادراتی خود روبه‌روست.

اتاق بازرگانی اتحادیه اروپا در چین در مقدمه گزارش خود موسوم به «نظرسنجی اعتماد تجاری ۲۰۲۵» نوشت: وضعیت در بسیاری از شاخص‌های کلیدی رو به وخامت گذاشته است.

نیروهایی که موجب رشد صادرات چین شده‌اند، در عین حال چشم‌انداز کسب‌وکار در بازار داخلی چین را تیره و تار کرده‌اند. شرکت‌های چینی که اغلب با یارانه‌های دولتی تشویق می‌شوند، آن‌چنان در صنایع هدف‌گذاری‌شده‌ای مانند خودروهای برقی سرمایه‌گذاری کرده‌اند که ظرفیت تولید کارخانه‌ها بسیار فراتر از تقاضاست.

این مازاد ظرفیت به جنگ قیمتی شدیدی منجر شده که حاشیه سود شرکت‌ها را کاهش داده و آن‌ها را به‌سوی بازارهای خارجی سوق داده است.

در اروپا، این موضوع باعث نگرانی شده که رشد واردات از چین می‌تواند تضعیف کارخانه‌ها و مشاغل داخلی را در پی داشته باشد.

اتحادیه اروپا سال گذشته برای واردات خودروهای برقی چینی تعرفه وضع کرد و اعلام کرد که چین به‌طور ناعادلانه‌ای از تولید این خودروها حمایت کرده است.

ینس اسکلوند، رئیس اتاق بازرگانی اتحادیه اروپا در چین، اخیراً در گفتگو با خبرنگاران گفت: به‌نظر می‌رسد این تصور وجود دارد که منافع حاصل از روابط تجاری و سرمایه‌گذاری دوجانبه و به‌شکل عادلانه‌ای توزیع نمی‌شود.

وی ضمن تحسین تلاش‌های چین برای تقویت هزینه‌کرد مصرف‌کنندگان، تأکید کرد که دولت این کشور باید اطمینان حاصل کند که رشد عرضه از رشد تقاضا پیشی نگیرد.

به گفته اسکلوند، نتایج این نظرسنجی نشان می‌دهد فشارهای نزولی بر سوددهی طی سال گذشته میلادی افزایش یافته و کاهش اعتماد تجاری هنوز به پایین‌ترین سطح خود نرسیده است.

بر اساس این گزارش، حدود ۵۰۰ شرکت عضو، در فاصله اواسط ژانویه تا اواسط فوریه در این نظرسنجی شرکت کرده‌اند.

وی افزود: در شرایطی که حاشیه سود شرکت‌ها رو به کاهش است، فضا برای همه واقعاً دشوار شده است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید