شنبه, ۲۱ تیر ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | 2025-07-12
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 317072 |
تاریخ انتشار : ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۷ |
1 بازدید
۰
می پسندم
ارسال به دوستان
پ

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، از ابتدای اجرای قانون جهش تولید مسکن تاکنون، برای احداث ۷۷۸ هزار و ۷۲۷ واحد مسکونی در شهرها و ۴۳۶۱ واحد مسکونی در روستاها، زمین در قالب اجاره ۹۹ساله به‌صورت انفرادی، گروهی، تعاونی و انبوه‌سازی به متقاضیان واجد شرایط واگذار شده است. در موضوع ماده ۸ قانون جهش تولید […]

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، از ابتدای اجرای قانون جهش تولید مسکن تاکنون، برای احداث ۷۷۸ هزار و ۷۲۷ واحد مسکونی در شهرها و ۴۳۶۱ واحد مسکونی در روستاها، زمین در قالب اجاره ۹۹ساله به‌صورت انفرادی، گروهی، تعاونی و انبوه‌سازی به متقاضیان واجد شرایط واگذار شده است.

در موضوع ماده ۸ قانون جهش تولید مسکن که به بررسی و تعیین تکلیف خارج از نوبت پیشنهادات تغییر کاربری اراضی ظرف حداکثر دو ماه توسط شورای‌عالی شهرسازی و معماری و سایر مراجع ذی‌صلاح می‌پردازد، از زمان تصویب قانون تاکنون ۲۶۷۱ هکتار زمین دولتی بررسی شده که از این میزان، یک‌هزار و ۷۸۷ هکتار تصویب و ابلاغ، ۲۶۰ هکتار رد شده و ۶۵۰ هکتار نیز در حال بررسی است.

در اجرای ماده ۹ که به تحویل اراضی ملی برای تأمین مسکن، خدمات پشتیبان و شهرک‌سازی اختصاص دارد، تاکنون ۶۱ هزار و ۱۲۴ هکتار زمین برای احداث شهرک پیشنهاد شده که از این میزان، ۱۴ هزار و ۸۱۴ هکتار مصوب و ابلاغ، ۲۲ هزار و ۱۸۳ هکتار در دست بررسی و حدود ۲۴ هزار هکتار نیز رد شده است.

در اجرای ماده ۱۰ با موضوع واگذاری رایگان اراضی دستگاه‌های دولتی، تاکنون ۱۱ هزار و ۸۴۸ هکتار زمین مازاد شناسایی شده که از این میزان، اسناد ۶ هزار و ۴۰۰ هکتار به نام وزارت راه و شهرسازی منتقل شده است، همچنین ۲۵۰۹ هکتار به‌دلایلی نظیر توپوگرافی، وضعیت خاک و قرارگیری در مسیل از دستور کار خارج شده است و پیگیری‌ها برای صدور سند ۳ هزار و ۱۳۳ هکتار باقی‌مانده ادامه دارد.

در موضوع ماده ۱۱، تاکنون ۸۵ هزار هکتار از اراضی مستعد توسعه شهری در داخل حریم شناسایی شده است که از این میزان، حدود ۳۵ هزار هکتار در شورای برنامه‌ریزی استان‌ها یا شورای‌عالی شهرسازی مصوب و ابلاغ شده و ۱۱ هزار هکتار در حال بررسی است، مابقی به‌دلیل مغایرت با تبصره ماده ۹ از دستور کار خارج شده‌اند.

همچنین در اجرای ماده ۱۲، تاکنون ۳۵۶۷ هکتار اراضی که در سنوات گذشته واگذار شده و مطابق قرارداد ساخت‌وساز نشده‌اند، شناسایی شده‌اند که اقدامات بازپس‌گیری ۷۳۷ هکتار از این اراضی در دست انجام است.

۲۹ شهر کشور با کسری زمین برای پاسخگویی به نیاز متقاضیان واجد شرایط مواجه‌اند که از جمله آن‌ها می‌توان به تهران، شهرهای جدید صدرا، پرند، بهارستان، گلبهار، مهرگان، سنندج، همدان، کرمانشاه، خرم‌آباد، یاسوج، بروجرد، اسلام‌شهر، سقز، قروه، مریوان، لار، بهبهان، شهرکرد، بوکان، جوانرود، دیواندره، کوهدشت، نظرآباد، اسدآباد، کاشمر، اسلام‌آباد غرب و بانه اشاره کرد.

انتهای پیام/+

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید