شنبه, ۲۱ تیر ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | 2025-07-12
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 317341 |
تاریخ انتشار : ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۰ |
1 بازدید
۰
می پسندم
ارسال به دوستان
پ

به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، محمدرضا عارف معاون اول رئیس‌جمهور پیش از ظهر امروز در اجلاس کنش‌گران حوزه امام خمینی (ره) بیان کرد: امام راحل عدالت را شعار سیاسی نمی‌دانست و بلکه آن را بنیان مشروعیت حکومت دینی تلقی می‌کرد. فقر، تبعیض و فاصله طبقاتی در دیدگاه ایشان از مظاهر ظلم است. وی […]

به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، محمدرضا عارف معاون اول رئیس‌جمهور پیش از ظهر امروز در اجلاس کنش‌گران حوزه امام خمینی (ره) بیان کرد: امام راحل عدالت را شعار سیاسی نمی‌دانست و بلکه آن را بنیان مشروعیت حکومت دینی تلقی می‌کرد. فقر، تبعیض و فاصله طبقاتی در دیدگاه ایشان از مظاهر ظلم است.

وی افزود: نگاه ایشان به محرومین صرفاً عاطفی نبود بلکه راهبردی برای نجات انسان و نظام بود. سیاست‌های تشکیل نهادهای حمایتی برای حمایت از محرومان نیز در ابتدای انقلاب ریشه در این نگاه عدالت‌گرای امام دارد.

معاون اول رئیس‌جمهور عنوان کرد: نگاه امام به جهان اسلام ریشه در وحدت فکری داشت و ایشان از امت سخن می‌گفت و برای قدس، کشمیر، لبنان و هر نقطه‌ای که مسلمانان در رنج بودند، نگران بود. ایشان نظام بین‌المللی را از زاویه مظلوم و مستکبر می‌دید و نه شرق و غرب؛ این نگاه می‌تواند امروزه هویت‌ساز باشد.

عارف گفت: در کنار شور انقلابی، امام هنر صبر انقلابی را داشت و از سال ۱۳۴۲ تا ۱۳۵۶ سیاست صبر فعال را در پیش گرفت و منفعل و شتاب‌زده نبود. این درسی برای ماست؛ سیاست در نگاه امام باطنی صبور و ظاهری جسور دارد و تعادل بین عقل و ایمان است.

وی اظهار داشت: امام راحل صریح موضع می‌گرفت و اهل معامله نبود و اخلاق را در سیاست پیاده کرد. امروز باید از اخلاق سیاسی امام سخن بگوییم؛ پیوند مردم و امام رابطه عمیق وجودی بود و بلکه براساس رابطه صادقانه و بی‌واسطه بود.

معاون اول رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: امام مظهر رابطه معنوی با مردم بود که ۱۲ بهمن ۱۳۵۷ و بدرقه میلیونی ۱۴ خرداد ۱۳۶۸ به وضوح به نمایش درآمد. این پیوند بر زبان دل استوار بود و نه در مناسبات سیاسی مرسوم. این ظرفیت باید برای نسل جدید بازخوانی شود. اگر می‌خواهیم میراث امام را پاس بداریم باید ایشان را با زبان برای انسان امروز بخوانیم.

عارف بیان کرد: امروز وظیفه‌ی همه‌ی ما حفظ و تقویت نظام جمهوری اسلامی ایران است. کنشگران حوزه امام خمینی(ره) باید درک درستی از سلوک و بینش امام داشته باشند و با اشراف دقیق ابتکارات و سیره ایشان را به نسل جوان منتقل کنند. جوانان ما که در زمان امام زیست نداشته‌اند باید توسط رسانه‌ها با تفکر امام آشنا شوند؛ در این حوزه کم‌کاری‌هایی داریم که باید جبران شود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید