سید عباس موسوی رئیس دانشگاه صنعتی شریف در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری تسنیم، درباره برنامه دانشگاه برای جذب اعضای هیئت علمی جوان و تعداد متقاضیان و جذبهای نهایی در سال جاری گفت: برنامه دانشگاه برای جذب هیئت علمی جوان جدی است. تعداد متقاضی خیلی زیاد داریم، واقعیت این است که الان هر کسی چه داخل […]
سید عباس موسوی رئیس دانشگاه صنعتی شریف در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری تسنیم، درباره برنامه دانشگاه برای جذب اعضای هیئت علمی جوان و تعداد متقاضیان و جذبهای نهایی در سال جاری گفت: برنامه دانشگاه برای جذب هیئت علمی جوان جدی است. تعداد متقاضی خیلی زیاد داریم، واقعیت این است که الان هر کسی چه داخل ایران چه خارج از کشور فارغ التحصیل شود، یکی از گزینههای جدیاش دانشگاه شریف است. مثلاً گاهی ۱۰۰ تا ۱۵۰ نفر متقاضی جذب داریم.
جذب سالانه ۲۰ الی ۲۵ عضو هیئت علمی در دانشگاه شریف
وی ادامه داد: اگر بخواهم عدد متوسط را برای هر سال بگویم، تقریباً سالی ۲۰ تا ۲۵ نفر از این متقاضیان هیئت علمی به نتیجه نهایی میرسند و جذب میشوند.روند جذب بر اساس ارزیابی هیئت اجرایی و نیازهای دانشگاه انجام میشود.
ساخت ۲۳۰، ۱۲۰ و ۳۵۰ واحد مسکونی اساتید در سه فاز توسعه شریف
موسوی درباره طرحهای تأمین مسکن اعضای هیئت علمی بیان کرد: برای اساتید سه برنامه داریم؛ کوتاهمدت، میانمدت و یک برنامه درازمدت. برنامه کوتاهمدت که شامل ۲۳۰ واحد مسکونی خواهد بود، معاوضه یک قطعه زمین با تعدادی واحد آماده و ساختهشده است که کارهایش در حال انجام است. این موضوع فعلاً در کمیته مولدسازی دولت است و باید موافقت شود. اگر این معاوضه انجام شود، میتواند امسال اجرایی شده و تحویل اساتید شود.
رئیس دانشگاه شریف با اشاره به ساخت ۱۲۰ واحد مسکونی توسط دانشگاه شریف در برنامه میان مدت در همین راستا افزود: در برنامه بلند مدت نیز داریم روی این کار میکنیم که زمینی را از لیست اموال مازاد دربیاوریم و شرایطی مهیا کنیم که افراد (اعضای هیئت علمی) پول بگذارند، خانه بسازند و صاحبخانه شوند. این هم نیازمند همکاری و مساعدت دولت است که زمین از حالت مواد خارج شود. این زمین ۳۰۰ الی ۳۵۰ عضو هیئت علمی را صاحبخانه میکند و مساله مسکن دانشگاه شریف را ریشهای حل خواهد کرد.
وی درباره افق زمانی پروژههای مسکن گفت: اگر زمین از حالت مازاد امسال خارج شود، پیشبینی میکنیم حدود ۵ سال بعد واحدها آماده تحویل باشند. بستگی به این دارد که این تصمیم چه زمانی اجرایی شود.
کاهش شکاف درآمدی و طرح افزایش حقوق اعضای هیئت علمی
موسوی همچنین گفت: در مورد حقوق اساتید، یک طرح در دست تدوین داریم که هنوز در دانشگاه چکشکاری میشود. قرار شده اگر آماده شود به وزیر ارائه دهیم. اگر صلاح دیدند، به دولت برود و در سایر نهادها پیگیری شود. اگر این طرح عملیاتی شود، فقط ویژه شریف نیست؛ بلکه هر دانشگاهی که در این قالب قرار گیرد میتواند از آن استفاده کند.
اهداف کلیدی دانشگاه شریف در سال ۱۴۰۴/مولد سازی داراییهای غیر مولد دانشگاه
رئیس دانشگاه شریف درباره مهمترین هدف دانشگاه شریف در سال ۱۴۰۴ خاطرنشان کرد: جدیترین هدف دانشگاه این است که داراییهای غیرمولد خود را مولد کند. سرمایههایی داریم که بلااستفاده ماندهاند و میخواهیم با برنامه به داراییهای مولد و منبع درآمدی برای دانشگاه تبدیل شوند. این مهمترین برنامه سال جاری ماست. هدف دوم هم بحث مسکن اساتید و کارکنان است. اگر فرایند معاوضه به نتیجه برسد، تا شهریور امکان تحویل بخشی از واحدها را داریم. بخش خصوصی هم برای طرح کوتاهمدت آماده همکاری است.
وضعیت امنیت و پلیس در فضای اطراف دانشگاه شریف
وی درباره آخرین وضعیت امنیت پیرامون دانشگاه گفت: گشت پلیس در اطراف دانشگاه به طور قابل توجهی افزایش یافته است. مطابق توافق صورتگرفته، در چهارراه شهید تیموری یک کیوسک پلیس نصب شده و افسران پلیس دائماً در محدوده گشت میزنند. همچنین موضوع نصب دوربینهای نظارتی در مسیرهای منتهی به دانشگاه در حال پیگیری است تا امنیت محیط ارتقا یابد. دو دستگاه ون نیز خریداری شده و شاید تا مهرماه تحویل دانشگاه شود.
انتهای پیام/