سه شنبه, ۲۴ تیر ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | 2025-07-15
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 318135 |
تاریخ انتشار : ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۳:۵۸ |
1 بازدید
۰
می پسندم
ارسال به دوستان
پ

به گزارش خبرگزاری تسنیم، شبکه خبری ان‌بی‌سی نیوز شنبه شب به نقل از مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا و سازمان غذا و داروی این کشور اعلام کرد که تخم‌مرغ‌های آلوده در ایالت‌های مختلف باعث بیماری افراد زیادی شده و برای حداقل ۱.۷ میلیون تخم‌مرغ فراخوان جمع‌آوری صادر شده است. این دو سازمان در […]

به گزارش خبرگزاری تسنیم، شبکه خبری ان‌بی‌سی نیوز شنبه شب به نقل از مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا و سازمان غذا و داروی این کشور اعلام کرد که تخم‌مرغ‌های آلوده در ایالت‌های مختلف باعث بیماری افراد زیادی شده و برای حداقل ۱.۷ میلیون تخم‌مرغ فراخوان جمع‌آوری صادر شده است.

این دو سازمان در بیانیه‌ای که روز شنبه منتشر شد، اعلام کردند که در حال بررسی موارد شیوع باکتری سالمونلا در چندین ایالت هستند.

طبق گزارش سازمان غذا و دارو، این تخم‌مرغ‌ها که قهوه‌ای‌رنگ و ارگانیک تأییدشده هستند، توسط شرکت «آگوست اگ» از تاریخ ۳ فوریه تا ۱۵ مه به خرده‌فروشی‌هایی در ۹ ایالت شامل کالیفرنیا، نوادا، واشینگتن، آریزونا، نبراسکا، نیومکزیکو، ایلینوی، ایندیانا و وایومینگ عرضه شده‌اند.

روز جمعه، این شرکت توزیع‌کننده که مقر آن در منطقه هیلمار کالیفرنیاست، فراخوانی برای جمع‌آوری ۱.۷ میلیون تخم‌مرغ صادر کرد.

این تخم‌مرغ‌ها در فروشگاه‌هایی مانند والمارت و سیف‌وی، همچنین تحت برندهای مختلف به فروش رسیده‌اند.

مرکز کنترل بیماری‌های آمریکا اعلام کرد تاکنون ۷۹ نفر در ایالت‌های نیوجرسی، کنتاکی، نبراسکا، نوادا، آریزونا، واشینگتن و کالیفرنیا بیمار شده‌اند. دست‌کم ۲۱ نفر در بیمارستان بستری شده‌اند و تاکنون هیچ مورد فوتی گزارش نشده است.

مرکز کنترل بیماری‌ها هشدار داد: این شیوع ممکن است به ایالت‌هایی که تاکنون موارد بیماری در آن‌ها ثبت شده، محدود نباشد و تعداد واقعی مبتلایان احتمالاً بسیار بیشتر از آمار اعلام‌شده است چرا که بسیاری از افراد بدون مراجعه به مراکز درمانی بهبود می‌یابند و آزمایش سالمونلا نمی‌دهند.

سالمونلا نوعی باکتری است که به گفتهٔ این مرکز، در صورت مصرف غذای آلوده، آب آلوده، یا تماس با حیوانات، فضولات آن‌ها یا محل زندگی‌شان می‌تواند باعث بیماری در انسان شود.

سالمونلا یکی از عوامل اصلی بیماری‌های ناشی از غذا در آمریکا و جهان محسوب می‌شود و هر ساله حدود ۱.۳۵ میلیون مورد ابتلا در ایالات متحده ایجاد می‌کند.

انتهای پیام/

 

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید