جمعه, ۲ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-22
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 32063 |
تاریخ انتشار : ۱۰ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۵ |
93 بازدید
۰
3
ارسال به دوستان
پ

بر اساس گزارش‌ها، سازمان غذا و دارو و مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا در حال تحقیق روی دو برند توت فرنگی ارگانیک به دلیل ارتباط آن‌ها با شیوع هپاتیت آ هستند. به گفته سازمان غذا و داروی آمریکا، دو برند توت فرنگی “فرش کامپو” و “اچ‌ای بی” که بین ۵ مارس تا ۲۵ […]

بر اساس گزارش‌ها، سازمان غذا و دارو و مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا در حال تحقیق روی دو برند توت فرنگی ارگانیک به دلیل ارتباط آن‌ها با شیوع هپاتیت آ هستند.

به گفته سازمان غذا و داروی آمریکا، دو برند توت فرنگی “فرش کامپو” و “اچ‌ای بی” که بین ۵ مارس تا ۲۵ آوریل خریداری شده اند، نباید مصرف شوند.

این توت فرنگی‌ها که از تاریخ مصرف آن‌ها گذشته، در تعداد زیادی از فروشگاه‌های بزرگ آمریکا به فروش رسیده اند.

به گفته سازمان غذا و داروی آمریکا، مواردی از ابتلا به هپاتیت آ در مصرف کنندگان این توت فرنگی‌ها در کالیفرنیا، مینه سوتا و کانادا گزارش شده است.

حداقل ۱۷ مورد بیماری و ۱۲ مورد بستری در بیمارستان به دلیل مصرف این توت فرنگی‌ها تاکنون در سراسر آمریکا ثبت شده است.

«هپاتیت آ» یک ویروس به وجود آورنده التهاب کبد است و از شایع‌ترین بیماری‌های عفونی است. این بیماری توسط یک ویروس شدیدا آلوده کننده و مسری و از طریق خوردن آب و غذای آلوده یا تماس نزدیک در خانواده، اردوگاه‌ها و مراکز عمومی منتقل می‌شود.

علائم بیماری در افراد بالغ شدیدتر از کودکان است. بیماری در کودکان در اکثر موارد بدون علامت بوده یا بسیار خفیف می‌باشد. اکثر بیماران مبتلا به هپاتیت ویروسی، علامتی دال بر بیماری ندارند و بیماری آن‌ها با انجام آزمایشات روتین مشخص می‌شود. در تعدادی از بیماران نیز علائم حاد بیماری وجود دارد.

علائم بالینی شامل خستگی، بی اشتهایی، ضعف، سردرد، شکم درد، تب، تهوع و استفراغ، درد مفاصل و گاهی اسهال است. علائم بیماری معمولا بعد از یک دوره نهفتگی ۳۰ روزه ظاهر می‌شوند و بعد از آن علائم شبیه ابتلا به سرماخوردگی یا آنفلوانزا، زرد و تیره شدن ادرار، تغییر رنگ مدفوع به رنگ خاک رس (رنگ پریده) و تغییر رنگ چشم‌ها و پوست به زردی ظاهر می‌شوند.

در ۹۵ درصد موارد بیماری هپاتیت حاد، علائم بیماری معمولا دو هفته به طول می‌انجامد و پس از بروز علائم، ویروس‌های موجود در مدفوع بیمار کاهش یافته و شانس انتقالشان به دیگران خیلی کم می‌شود. اگرچه در موارد نادر ممکن است مزمن شود.

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • ارسال دیدگاه برای این مطلب مقدور نمی باشد!