دوشنبه, ۵ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-11-25
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 32294 |
تاریخ انتشار : ۱۰ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۷:۰۶ |
120 بازدید
۰
2
ارسال به دوستان
پ

نتایج یک مطالعه نشان داد که افراد ۵۰ تا ۸۰ ساله که به مدت ۱۲ هفته معادل یک فنجان کرنبری تازه در روز می‌خوردند، بهبود قابل توجهی در استفاده از حافظه خود در رویداد‌های روزمره داشتند. دکتر دیوید ووزور، محقق ارشد از دانشگاه ایست آنگلیا نورویچ بریتانیا، گفت: یافته‌ها بسیار دلگرم‌کننده هستند؛ به‌ویژه که مصرف […]

نتایج یک مطالعه نشان داد که افراد ۵۰ تا ۸۰ ساله که به مدت ۱۲ هفته معادل یک فنجان کرنبری تازه در روز می‌خوردند، بهبود قابل توجهی در استفاده از حافظه خود در رویداد‌های روزمره داشتند.

دکتر دیوید ووزور، محقق ارشد از دانشگاه ایست آنگلیا نورویچ بریتانیا، گفت: یافته‌ها بسیار دلگرم‌کننده هستند؛ به‌ویژه که مصرف کرنبری تنها در طول ۱۲ هفته توانست بهبود‌های قابل توجهی در حافظه و عملکرد مغز ایجاد کند.

کرنبری عمدتاً در شمال ایالات متحده و جنوب کانادا رشد می‌کند. آن‌ها مملو از ریزمغذی‌هایی هستند که دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی هستند؛ به ویژه آنتوسیانین‌ها و پروآنتوسیانیدین ها که به توت‌ها، رنگ قرمزشان را می‌دهند و مشخص شده است که مهارت‌های فکری را بهبود می‌بخشند.

در مطالعه حاضر، ۱۲ هفته مصرف روزانه کرنبری نه تنها حافظه و عملکرد مغز را بهبود می‌بخشد؛د بلکه کلسترول بد LDL را نیز کاهش می‌دهد. این موضوع نشان می‌دهد که کرنبری می‌تواند سلامت رگ‌های خونی از جمله عروق مغز را بهبود بخشد.

اما ووزور تاکید می‌کند همه نباید هر روز شروع به مصرف کرنبری کنند.

او گفت: علاوه بر این، افرادی که از دارو‌های رقیق کننده خون استفاده می‌کنند باید قبل از مصرف، با پزشک خود مشورت کنند.

منبع: وب مِد

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • ارسال دیدگاه برای این مطلب مقدور نمی باشد!