یک مقام سازمان جهانی بهداشت گفت: همان طور که تغییرات اقلیمی به تغییرات سریع شرایط آب و هوایی مانند خشکسالی کمک می کنند، حیوانات و انسان ها نیز رفتار خود را از جمله عادات جست وجوی غذا را تغییر می دهند که در نتیجه، بیماریهای «شکنندگی اکولوژیک» که معمولاً در حیوانات منتشر میشوند، به طور […]
یک مقام سازمان جهانی بهداشت گفت: همان طور که تغییرات اقلیمی به تغییرات سریع شرایط آب و هوایی مانند خشکسالی کمک می کنند، حیوانات و انسان ها نیز رفتار خود را از جمله عادات جست وجوی غذا را تغییر می دهند که در نتیجه، بیماریهای «شکنندگی اکولوژیک» که معمولاً در حیوانات منتشر میشوند، به طور فزایندهای به انسانها سرایت میکنند.
او گفت: هم عوامل ظهور بیماری و هم عوامل تقویت بیماری افزایش یافته اند.
به عنوان مثال، او به روند صعودی موارد ابتلا به تب لاسا اشاره کرد. تب لاسا یک بیماری ویروسی حاد است که توسط جوندگان بومی آفریقا منتشر می شود.
اظهارات این مقام مسئول سازمان جهانی بهداشت در حالی ارائه شده است که موارد ابتلا به بیماری آبله میمونی در خارج از آفریقا (جایی که این بیماری در آن بومی است) همچنان افزایش می یابد.
به گزارش ژاپن تودی، تدروس ادهانوم قبریسوس، دبیر کل سازمان جهانی بهداشت نیز درباره وضعیت فعلی شیوع کووید۱۹ در جهان اظهار کرد: اگرچه موارد ابتلا به کووید ۱۹ در سطح جهان رو به کاهش است؛ اما در مناطقی مانند قاره آمریکا روندهای نگران کننده ای همچنان وجود دارند.