جمعه, ۳۰ شهریور ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-09-20
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 37736 |
تاریخ انتشار : ۱۹ خرداد ۱۴۰۱ - ۰:۴۶ |
159 بازدید
۰
4
ارسال به دوستان
پ

به گزارش خبرنگار اقتصاد بین الملل به نقل ازفیداستاف، سازمان کشاورزی و خواربار ملل متحد، فائو، در گزارش خود نسبت به شاخص قیمت مواد غذایی اعلام کرد که در ماه می قیمت برخی مواد غذایی در بازار جهانی کاهش یافته است. در این گزارش آمده است متوسط شاخص قیمت مواد غذایی در بازار جهانی ۱۵۷.۴ […]

به گزارش خبرنگار اقتصاد بین الملل به نقل ازفیداستاف، سازمان کشاورزی و خواربار ملل متحد، فائو، در گزارش خود نسبت به شاخص قیمت مواد غذایی اعلام کرد که در ماه می قیمت برخی مواد غذایی در بازار جهانی کاهش یافته است. در این گزارش آمده است متوسط شاخص قیمت مواد غذایی در بازار جهانی ۱۵۷.۴ واحد بوده که نسبت به ماه آوریل ۰.۹ درصد پایین آمده است. فائو اعلام کرده که این دومین ماه پیاپی است که شاهد کاهش شاخص قیمت مواد غذایی در جهان هستیم. با این حال شاخص قیمت مواد غذایی در می سال جاری ۲۲.۸ درصد نسبت به می سال ۲۰۲۱ بالاتر است. فائو اعلام کرده قیمت روغن گیاهی، شکر و لبنیات در بازار جهانی کاهش یافته اما شاهد افزایش قیمت غلات و گوشت در بازار جهانی هستیم. نکته مهم این گزارش این است که شاخص قیمت گوشت در ماه می به ۱۲۲ واحد رسیده که در بالاترین سطح تاریخی خود قرار گرفته است. دلیل افزایش شاخص قیمت گوشت نیز افزایش قیمت گوشت طیور اعلام شده که تأثیر کاهشی افت قیمت دیگر انواع گوشت را خنثی کرده است. فائو گفته دلیل رشد قیمت گوشت طیور اخلال در چرخه تأمین آن ناشی از درگیری نظامی در اوکراین و موارد اخیر آنفلوآنزای پرندگان بوده است. انتهای پیام/

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • ارسال دیدگاه برای این مطلب مقدور نمی باشد!