در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛ مریم مسعودی فر گفت: بررسی ها نشان می دهد، علائم گوارشی دانشجویانی که دچار مسمومیت شده بودند بهبود پیدا کرده و این مسئله به معنای جلوگیری از گسترش طغیان است. به گفته وی با انجام آزمایش های لازم و با توجه به علائم […]
در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛
مریم مسعودی فر گفت: بررسی ها نشان می دهد، علائم گوارشی دانشجویانی که دچار مسمومیت شده بودند بهبود پیدا کرده و این مسئله به معنای جلوگیری از گسترش طغیان است.
به گفته وی با انجام آزمایش های لازم و با توجه به علائم بالینی به نظر می رسد که مشکلات گوارشی دانشجویان ویروسی باشد لذا مداخلات به خوبی انجام شده است. تحقیقات نشان می دهد که مشکلات گوارشی بر اثر عفونت ویروسی بوده است.
او گفت: مهم ترین مداخله برای کنترل طغیان، ارتقاء بهداشت فردی و به حداقل رساندن تماس هایی است که منجر به گسترش طغیان می شود. وزارت بهداشت در هنگام مواجه با مشکلات گوارشی مداخلاتی را برای ارزیابی وضعیت بیماران انجام می دهد.
به گفته سرپرست اداره بیماری های منتقله از آب و غذا وزارت بهداشت، برای پیشگیری از بروز اسهال و مسمومیت های غذایی افراد باید بهداشت فردی را رعایت و از مصرف مواد غذایی نا سالم پرهیز کنند.
او گفت: مداخله برای ارزیابی طغیان احتمالی با هدف پیشگیری از بروز گسترش بیماری انجام می شود.
بیشتر بخوانید: