جمعه, ۳۰ شهریور ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-09-20
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 43630 |
تاریخ انتشار : ۲۹ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۵ |
115 بازدید
۰
4
ارسال به دوستان
پ

در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛ مریم مسعودی‌فر گفت: با انجام آزمایش های لازم و با توجه به علائم بالینی به نظر می رسد که مشکلات گوارشی دانشجویان ویروسی بوده اند؛ بنابراین مداخلات به خوبی انجام شده اند. تحقیقات نشان می دهند که مشکلات گوارشی بر اثر عفونت ویروسی بوده اند. […]

در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛

مریم مسعودی‌فر گفت: با انجام آزمایش های لازم و با توجه به علائم بالینی به نظر می رسد که مشکلات گوارشی دانشجویان ویروسی بوده اند؛ بنابراین مداخلات به خوبی انجام شده اند. تحقیقات نشان می دهند که مشکلات گوارشی بر اثر عفونت ویروسی بوده اند.

به گفته وی مهم ترین مداخله برای کنترل طغیان، ارتقای بهداشت فردی و به حداقل رساندن تماس هایی است که منجر به گسترش طغیان می شوند.

او گفت: وزارت بهداشت در هنگام مواجهه با مشکلات گوارشی مداخلاتی را برای ارزیابی وضعیت بیماران انجام می دهد.

سرپرست اداره بیماری های منتقله از آب و غذای وزارت بهداشت گفت: برای پیشگیری از بروز اسهال و مسمومیت های غذایی، افراد باید بهداشت فردی را رعایت و از مصرف مواد غذایی ناسالم پرهیز کنند.

او گفت: مداخله برای ارزیابی طغیان احتمالی با هدف پیشگیری از بروز گسترش بیماری انجام می شود.


بیشتر بخوانید

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • ارسال دیدگاه برای این مطلب مقدور نمی باشد!