به گزارش رویترز، موشک جدید Nuri محصول کشور کره جنوبی، روز سه شنبه (۲۱ ژوئن) از مرکز فضایی نارو به هوا پرتاب شد و در نهایت شش محموله را در مدار زمین مستقر کرد. یکی از این محمولهها یک ماهواره آزمایشی ۱۶۲.۵ کیلوگرمی بود که پس از رسیدن به مدار، با موفقیت با یک ایستگاه […]
به گزارش رویترز، موشک جدید Nuri محصول کشور کره جنوبی، روز سه شنبه (۲۱ ژوئن) از مرکز فضایی نارو به هوا پرتاب شد و در نهایت شش محموله را در مدار زمین مستقر کرد.
یکی از این محمولهها یک ماهواره آزمایشی ۱۶۲.۵ کیلوگرمی بود که پس از رسیدن به مدار، با موفقیت با یک ایستگاه پایه در قطب جنوب ارتباط برقرار کرد. از بین دیگر محموله ها می توان به یک ماهواره ساختگی ۱.۳ تنی و چهار ماهواره مکعبی اشاره کرد که توسط محققان دانشگاه ساخته شد.
ماموریت روز سه شنبه دومین ماموریت مداری برای پرتابگر نوری سه مرحلهای با ارتفاع ۴۷.۲ متر بود. اولین ماموریت در اکتبر سال ۲۰۲۱ پس از توقف زودهنگام مرحله سوم موشک انجام شد که نتوانست محموله ساختگی را طبق برنامه ریزی در مدار قرار دهد؛ بنابراین موفقیت روز سهشنبه برای کره جنوبی بسیار مهم بود، کرهای که میخواهد مجموعه ماهوارههای ناوبری خود را به فضا پرتاب کند و کاوشگرها را در کنار دیگر اهداف فضایی خود به ماه بفرستد.
یون سوک یول، رئیسجمهور کره جنوبی، اندکی پس از این پرتاب اعلام کرد: اکنون از کشور ما راه به فضا باز شده است. این دستاورد، محصول ۳۰ سال چالشهای دلهره آور بود.
کره جنوبی پیش از این یک بار در سال ۲۰۱۳ با موشکی به نام نارو ماهوارهای را به مدار زمین پرتاب کرده است. همانطور که رویترز اشاره کرده، نارو یک پروژه مشترک با کشور روسیه بود، اما Nuri یک وسیله نقلیه کاملاً بومی است که توسط موسسه تحقیقات هوافضای کره توسعه یافته است.
بیشتر بخوانید