در جریان بازدید جمعی از مدیران وزارت نفت از کاوشگر دریایی خلیج فارس، زمینههای همکاریهای متقابل برای ساخت تجهیزات تحقیقاتی و همچنین گشتهای تحقیقاتی فراهم شد. به گزارش ادراک خبر به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی، در بازدید مهندس مهدی فکور رئیس مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران، دکتر […]
در جریان بازدید جمعی از مدیران وزارت نفت از کاوشگر دریایی خلیج فارس، زمینههای همکاریهای متقابل برای ساخت تجهیزات تحقیقاتی و همچنین گشتهای تحقیقاتی فراهم شد.
به گزارش ادراک خبر به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی، در بازدید مهندس مهدی فکور رئیس مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران، دکتر سید مهدیا مطهری مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت ایران، دکتر عظیم کلانتری اصل رئیس پژوهشگاه صنعت نفت و هیاتهای همراه از این پژوهشگاه در خصوص گسترش همکاریهای متقابل و استفاده از ظرفیتهای پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی جهت ارائه خدمات به صنعت نفت کشور بحث و تبادل نظر شد.
دکتر مرتضی توکلی رئیس پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی نیز به توانمندیهای شناور “کاوشگر خلیج فارس” اشاره کرد و ضمن تشریح مشخصات شناور، اظهار کرد: شناور تحقیقاتی کاوشگر خلیج فارس تنها شناور تحقیقاتی کشور است که به دست متخصصین داخلی طراحی و ساخته شده است.
وی تجهیزات شناور را مدرن و به روز خواند و ادامه داد: ابزارهای اندازه گیری و نمونه برداری از آب دریا، رسوبات کف دریا و بررسی لایههای زیر بستر دریا روی این شناور تعبیه شده است. این ابزارها میتواند شناخت دقیقتری از وضعیت دریاهای پیرامونی و اقیانوسها را در زمینههای فیزیک دریا، شیمی دریا، زمین شناسی دریایی و زیست شناسی دریایی در اختیار محققین قرار دهد.
در این بازدید همچنین مهندس مهدی فکور، رییس مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران ضمن سپاسگزاری از میزبانی پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی، آمادگی مجموعه تحت مدیریت خود جهت حمایت از طرحها و برنامههای پژوهشی کاربردی این پژوهشگاه را اعلام کرد.
دکتر سید مهدیا مطهری مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت ایران نیز ضمن ابراز خرسندی از بازدید از شناور خلیج فارس و توانمندی های داخلی کشور در این زمینه، ابراز امیدواری کرد که همکاریهای فیمابین گسترش یابد و پیشنهاد کرد که فعالیتهای دانش بنیان جهت ساخت تجهیزات مورد نیاز کشور در زمینه ژئوفیزیک دریایی، به صورت همکاریهای چندجانبه قابل پیگیری است.
انتهای پیام