شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-23
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 50188 |
تاریخ انتشار : ۳۱ تیر ۱۴۰۱ - ۱۷:۰۶ |
96 بازدید
۰
4
ارسال به دوستان
پ

فلج اطفال گرچه در بسیاری از کشور‌ها ریشه کن شده است، اما هنوز هم در برخی نقاط جهان دیده می‌شود. براساس اعلام سازمان جهانی بهداشت فلج اطفال هم اینک به یک همه گیری منطقه‌ای (اِندمیک) تبدیل شده است که تنها در پاکستان و افغانستان دیده می‌شود. به نقل از خبرگزاری رویترز، با این حال برای […]

فلج اطفال گرچه در بسیاری از کشور‌ها ریشه کن شده است، اما هنوز هم در برخی نقاط جهان دیده می‌شود. براساس اعلام سازمان جهانی بهداشت فلج اطفال هم اینک به یک همه گیری منطقه‌ای (اِندمیک) تبدیل شده است که تنها در پاکستان و افغانستان دیده می‌شود.

به نقل از خبرگزاری رویترز، با این حال برای نخستین بار طی یک دهه اخیر نمونه‌ای از ابتلا به فلج اطفال در نیویورک آمریکا مشاهده شده است. مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا در این باره اعلام کرد: ما از نزدیک در حال رصد ماجرا هستیم.

از سال ۱۹۷۹ تاکنون هیچ موردی از ابتلا به فلج اطفال که منشا آن در خود آمریکا بوده باشد گزارش نشده است. تنها در سال ۲۰۱۳ یک مورد از ابتلا به فلج اطفال دیده شد که علت ابتلا به آن وجود یک گونه زنده از ویروس در واکسن خوراکی این بیمار گزارش شده است.

علائم رایج ابتلا به فلج اطفال شامل گلو درد، تب، خستگی و حالت تهوع می‌شود. این ویروس به سیستم عصبی حمله کرده و می‌تواند تنها ظرف چند ساعت باعث فلج شدگی غیرقابل بازگشت فرد شود. گرچه فلج اطفال از بیماری‌های غیرقابل درمان شناخته می‌شود، اما با کمک قطره‌های خوراکی می‌توان از ابتلا به آن جلوگیری کرد.

پیش از دهه ۱۹۴۰ میلادی و کشف واکسن خوراکی فلج اطفال، سالانه ۳۵ هزار آمریکایی به دلیل ابتلا به این بیماری فلج می‌شدند. با این حال، امروزه این بیماری در بیشتر کشور‌های جهان به جز پاکستان و افغانستان تحت کنترل درآمده است.

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • ارسال دیدگاه برای این مطلب مقدور نمی باشد!