مژده نخلستانی گفت: وقتی به اهدا کنندگان میگوییم شما دیگر تا پایان عمر قادر به اهدای خون نیستید با واکنشهای مختلفی مثل خشم، دلسردی، تعجب، ترس از بیماری و خیلی چیزهای دیگر مواجه میشویم. سرپرست دفتر برنامه ریزی، جذب و نگهداری اهداکنندگان با بیان این که هر تغییری در مورد اهدای خون قطعا دلایل محکمی […]
مژده نخلستانی گفت: وقتی به اهدا کنندگان میگوییم شما دیگر تا پایان عمر قادر به اهدای خون نیستید با واکنشهای مختلفی مثل خشم، دلسردی، تعجب، ترس از بیماری و خیلی چیزهای دیگر مواجه میشویم.
سرپرست دفتر برنامه ریزی، جذب و نگهداری اهداکنندگان با بیان این که هر تغییری در مورد اهدای خون قطعا دلایل محکمی دارد، ادامه داد: از موارد معافیت دائم میتوان به ابتلا به بیماریهای زمینهای مانند بیماریهای قلبی – عروقی، بیماریهای شدید ریوی و آسم و سکته مغزی اشاره کرد.
او گفت: دیابت قندی وابسته به انسولین، سابقه ابتلا به بیماریهای عفونی مانند هپاتیت B، C و ایدز از دیگر مواردی هستند که سبب معافیت دائم افراد از اهدای خون خواهند شد.
کسانی که سابقه تزریق مواد مخدر داشته باشند، برای همیشه فرصت اهدای خون را از دست میدهند؛ زیرا سلامت خون آن ها در معرض خطر است.
وی در پایان تاکید کرد: در معافیت دائم، فرد به لحاظ حفظ سلامت خود و یا گیرنده خون تا پایان عمر از اهدای خون معاف میشود.