جمعه, ۲ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-11-22
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 55574 |
تاریخ انتشار : ۰۸ مرداد ۱۴۰۱ - ۲:۵۹ |
126 بازدید
۰
5
ارسال به دوستان
پ

قانون جدید «ایجاد انگیزه‌های مفید برای تولید نیمه هادی ها» شامل لایحه مجوز ناسا است که به طور رسمی مشارکت این آژانس مشارکت در برنامه ایستگاه فضایی بین المللی (ISS) را برای شش سال و تا سال ۲۰۳۰ تمدید می‌کند. بر اساس گزارش اسپیس، قانون CHIPS که هدف اصلی آن افزایش تولید نیمه هادی در […]

قانون جدید «ایجاد انگیزه‌های مفید برای تولید نیمه هادی ها» شامل لایحه مجوز ناسا است که به طور رسمی مشارکت این آژانس مشارکت در برنامه ایستگاه فضایی بین المللی (ISS) را برای شش سال و تا سال ۲۰۳۰ تمدید می‌کند.
بر اساس گزارش اسپیس، قانون CHIPS که هدف اصلی آن افزایش تولید نیمه هادی در آمریکا برای رفع کمبود‌های زنجیره تامین ناشی از همه گیری ویروس کرونا است، اکنون توسط سنا و مجلس نمایندگان این کشور به تصویب رسیده و فقط نیاز به امضا جو بایدن دارد تا به قانون تبدیل شود.
بیل نلسون، مدیر ناسا در بیانیه‌ای نسبت به تصویب این لایحه ابراز خوشحالی کرد. او افزود: این اقدام ادامه حمایت دو حزبی از بسیاری از مأموریت‌های ناسا، از جمله برنامه‌های ماه برای سفر به ماه و مریخ، را نشان می‌دهد. همچنین تمدید مشارکت ایالات متحده در ایستگاه فضایی بین‌المللی تا سال ۲۰۳۰ را نشان می‌دهد.
با این حال، اینکه ایستگاه فضایی بین‌المللی تا سال ۲۰۳۰ به فعالیت خود ادامه دهد، تماما به دست آمریکا نیست و سایر آژانس‌هایی که در این برنامه حضور دارند نیز باید متعهد به تمدید شوند.

یکی از این شرکای ایستگاه فضایی، آژانس فضایی فدرال روسیه، است که به نظر می‌رسد تمایلی برای ادامه این همکاری ندارد. به نظر کاملا متعهد نیست. Roscosmos به تازگی اعلام کرده که تا سال ۲۰۲۸ و زمانی که ایستگاه فضایی جدید روسیه تکمیل شود در ایستگاه فضایی باقی خواهد ماند.
روز گذشته هم سنا پیش نویس لایحه هزینه‌های بازرگانی، عدالت و علم (CJS) را برای سال مالی ۲۰۲۳ منتشر کرد. این لایحه ۲۵.۹۷۳۸ میلیارد دلار بودجه را در سال آینده در اختیار ناسا قرار می‌دهد.
بیشتر بخوانید
 

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید