سه شنبه, ۱۳ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-12-03
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 55930 |
تاریخ انتشار : ۰۸ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۵۹ |
126 بازدید
۰
3
ارسال به دوستان
پ

اخترشناسان در حال کشف کهکشان‌های دوردست رکوردشکن هستند که  اکنون این کشفیات توسط تلسکوپ فضایی جیمز وب جمع‌آوری می‌شود. در میان کهکشان‌هایی که جیمز وب به جست‌وجوی آن‌ها می‌پردازد، تعدادی از آن‎ها قدمتی بیش از ۲۰۰ میلیون سال دارند. به گزارش space، یک رصد جدید کهکشانی از جانب  تلسکوپ فضایی جیمز وب، توانسته یک کهکشان […]

اخترشناسان در حال کشف کهکشان‌های دوردست رکوردشکن هستند که  اکنون این کشفیات توسط تلسکوپ فضایی جیمز وب جمع‌آوری می‌شود. در میان کهکشان‌هایی که جیمز وب به جست‌وجوی آن‌ها می‌پردازد، تعدادی از آن‎ها قدمتی بیش از ۲۰۰ میلیون سال دارند.
به گزارش space، یک رصد جدید کهکشانی از جانب  تلسکوپ فضایی جیمز وب، توانسته یک کهکشان را نشان دهد که تنها ۲۳۵ میلیون سال پس از مه‌بانگ وجود داشته است. بر اساس اطلاعات جیمز وب، این کهکشان در فاصله ۳۵ میلیارد سال نوری از سیاره زمین قرار دارد.
قبل از پرتاب تلسکوپ فضایی جیمز وب به فضا، دورترین کهکشان شناخته شده GN-z۱۱ بود. اخترشناسان این کهکشان را تقریبا ۴۲۰ میلیون سال پس از انفجار بزرگ دیدند.

تنها یک هفته پس از انتشار اولین تصاویر علمی از سوی جیمز وب، این تلسکوپ کهکشانی را کشف کرد که  ۳۰۰ میلیون سال پس از مه‌بانگ(Big Bang) وجود داشته است.
کهکشان‌ها با استفاده از تکنیک‌های مختلف شناسایی شده اند، به طوری که اخترشناسان به رهبری هائوجینگ یان از دانشگاه میسوری در کلمبیا از لنز گرانشی ایجاد شده توسط خوشه کهکشانی SMACS J۰۷۲۳ برای شناسایی ۸۸ کهکشان استفاده کرده‌اند.امروزه کهکشان‌های بسیار دوری که تا به امروز کشف شده‌اند به دلیل انبساط کیهانی، بیش از ۳۵ میلیارد سال نوری از ما فاصله دارند.

انبوهی از کهکشان‌ها با جابجایی بالا به سرخی که کشف شده‌اند را می‌توان نوزادان کیهانی در نظر گرفت. پهنای این کهکشان‌ها فقط ۱۰۰۰ سال نوری است که فقط ده‌ها میلیون ستاره دارند. گفته شده کهکشان‌های مدرن می‌توانند میزبان صد‌ها میلیارد ستاره باشند که از این رو ستاره شناسان تخمین می‌زنند، نوزادان کیهانی کمتر از ۱۰۰ مایل هستند.
همچنین تیم فینکلشتاین در مقاله خود نوشت: اگر طیف‌سنجی جابه‌جایی به سرخ تایید شود، به این معنی است که جهان ما کمتر از ۳۰۰ میلیون سال پس از انفجار بزرگ با کهکشان‌ها می‌درخشیده است. اکنون که جیمز وب این کهکشان‌های قوی را در فواصل بسیار وسیع کشف کرده است، با انواع سوالات مهم رو به روخواهیم بود. برای مثال جیمز وب تا چه زمانی می‌تواند دورترین کهکشان را ببیند و  برای یافتن اولین کهکشان چند سال نیاز به کاوش است؛ از این رو برای یافتن چنین کشفیاتی نیازمند شانسی بزرگ خواهیم بود.
بیشتر بخوانید

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید