از تاریخ ۲۹ تیر تا ۵ مرداد ۱۴۰۱ از ۱۷۷ هزار و ۲۵۲ مرکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و واحدهای کارگاهی از مجموع ۳ میلیون و ۵۷۷ هزار و ۸۰۷ مرکز در کشورتوسط بازرسان بهداشت محیط بازرسی به عمل آمد. بنا بر اعلام مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت […]
از تاریخ ۲۹ تیر تا ۵ مرداد ۱۴۰۱ از ۱۷۷ هزار و ۲۵۲ مرکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و واحدهای کارگاهی از مجموع ۳ میلیون و ۵۷۷ هزار و ۸۰۷ مرکز در کشورتوسط بازرسان بهداشت محیط بازرسی به عمل آمد.
بنا بر اعلام مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در این بازرسیها ۳۲ هزار و ۹۴۹ مرکز به دلیل عدم رعایت پروتکلهای بهداشتی کرونا اخطار گرفته یا به مراجع قضایی معرفی و ۷۲۴ مرکز نیز با حکم قضایی پلمب شده اند.
گزارش کامل مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در فایل زیر قابل مشاهده است.