لرستان سرپرست پارک علم و فناوری لرستان گفت: ارزش افزوده حوزه فناوری و دانشبنیان آنها را از فعالیتهای جانبی بینیاز میکند. فرهاد نامداری در جلسه بررسی راهکارهای همکاری مشترک در راستای تحقق شعار سال با موضوع تولید، دانشبنیان، اشتغالآفرین که بین پارک علم و فناوری لرستان و دانشگاه پیام نور در محل این پارک برگزار […]
لرستان سرپرست پارک علم و فناوری لرستان گفت: ارزش افزوده حوزه فناوری و دانشبنیان آنها را از فعالیتهای جانبی بینیاز میکند.
فرهاد نامداری در جلسه بررسی راهکارهای همکاری مشترک در راستای تحقق شعار سال با موضوع تولید، دانشبنیان، اشتغالآفرین که بین پارک علم و فناوری لرستان و دانشگاه پیام نور در محل این پارک برگزار شد، اظهار کرد: رویکرد این پارک استفاده از بستر دانشگاهها به منظور بهبود اکوسیستم فناوری در استان است.
وی اضافه کرد: چنانچه دانشگاهها و اعضای هیئت علمی به سمت تأسیس شرکتهای فناور سوق یابند، ارزش افزودهای که در حوزه فناوری و دانشبنیان وجود دارد آنها را از بسیاری از فعالیتهای جانبی بینیاز خواهد کرد.
سرپرست پارک علم و فناوری لرستان برخورداری از قوانین مناطق آزاد تجاری، معافیتهای ۱۵ سالهی مالیاتی و گمرکی، حمایت از ثبت اختراعات، بازاریابی، تبلیغات و تجاری سازی محصولات فناورانه را از مزایای استقرار واحدهای فناور در پارک فناوری و مراکز رشد وابسته برشمرد.
در ادامه این نشست، رئیس دانشگاه پیام نور لرستان گفت: در سال ۱۳۹۲ پارک علم و فناوری لرستان و دانشگاه پیام نور استان اولین مرکز رشد مشترک را در کشور راه اندازی کرده که به صورت یک الگو در کشور تبدیل شد.
عزت الله سپهوند افزود: این دانشگاه در نظر دارد جهت افزایش حضور دانشجویان در مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان دلفان، در مجاورت این مرکز خانه خلاق دانشجویی و مرکز آموزشهای آزاد فناوررانه مهارت محور را مستقر کند.