شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-23
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 57211 |
تاریخ انتشار : ۱۰ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۸ |
127 بازدید
۰
6
ارسال به دوستان
پ

ماموریت فضاپیمای جونو ناسا، چهل و سومین پرواز نزدیک خود را در نزدیکی بزرگترین سیاره منظومه شمسی به پایان رساند و در این ماموریت، تصویری خارق العاده را از سطح مشتری ارائه کرده است. این عکس گرداب‌های جذاب یا الگو‌های باد‌های مارپیچی طوفانی را نشان می‌دهد که در نزدیکی قطب شمال مشتری شکل می‌گیرند. جونو […]

ماموریت فضاپیمای جونو ناسا، چهل و سومین پرواز نزدیک خود را در نزدیکی بزرگترین سیاره منظومه شمسی به پایان رساند و در این ماموریت، تصویری خارق العاده را از سطح مشتری ارائه کرده است. این عکس گرداب‌های جذاب یا الگو‌های باد‌های مارپیچی طوفانی را نشان می‌دهد که در نزدیکی قطب شمال مشتری شکل می‌گیرند. جونو با استفاده از ابزار JunoCam خود توانست این عکس را به ثبت برساند.
به گزارش gadgets360، در حالی که طوفان‌ها در تصویر مسحورکننده به نظر می‌رسند، اما می‌توانند با ارتفاع ۵۰ کیلومتری بسیار قدرتمند و عظیم باشند و صد‌ها مایل در سراسر سیاره پخش شوند. آن‌ها همچنین اطلاعات حیاتی در مورد جو مشتری به ما می‌دهند. مطالعه شکل‌گیری آن‌ها می‌تواند بینشی در مورد دینامیک سیالات و شیمی ابر‌ها که سایر ویژگی‌های جوی مشتری را ایجاد می‌کنند، به دانشمندان بدهد.
تصویر زیر را که توسط ناسا در توییتر منتشر شده است، ببینید:

دانشمندان شکل ها، رنگ‌ها و اندازه‌های مختلف گرداب‌هایی را که روی این سیاره دیده می‌شوند را تجزیه و تحلیل خواهند کرد. تفاوت رنگ و شکل در طوفان‌هایی که روی زمین تشکیل می‌شوند نیز دیده می‌شود. به عنوان مثال، طوفان‌هایی که در نیمکره شمالی در خلاف جهت عقربه‌های ساعت و در نیمکره جنوبی در جهت عقربه‌های ساعت می‌چرخند و ضد گردباد‌هایی که رفتار دیگری دارند از نظر رنگ و شکل متفاوت هستند.
ناسا یک پروژه علمی شهروندی به نام Jovian Vortex Hunter راه اندازی کرده است که به افراد امکان می‌دهد گرداب‌ها را در تصویر پیدا کنند و به آژانس فضایی کمک کنند تا آن‌ها را دسته بندی کند. فضاپیمای جونو ناسا برای سفر پنج ساله خود در ۱۴ مرداد ۱۳۹۰ حرکت کرد و در ۱۴ دی ۱۳۹۴ به مشتری رسید. حدود پنج سال طول کشید تا جونو به این سیاره برسد. جونو در ۳۵ مدار اولیه خود مجموعه‌ای از داده‌ها را جمع آوری کرد و مناظر خیره کننده مشتری و ماهواره‌های آن را به ثبت رساند. اکنون جونو در ماموریت طولانی خود است و تا سپتامبر ۲۰۲۵ یا تا پایان عمر مشتری به بررسی مشتری ادامه خواهد داد.
بیشتر بخوانید

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید