جمعه, ۲ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-22
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 6313 |
تاریخ انتشار : ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۱ |
113 بازدید
۰
3
ارسال به دوستان
پ

ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای تحقق کشاورزی پایدار اقدام به انتشار «فراخوان حمایت از طرح‌های زیست‌فناورانه در حوزه بذر و نهال» کرده است تا با این کار گامی بزرگ در جهت تقویت تولید داخلی این مواد بردارد. به گزارش ادراک خبر، توسعه پایدار کشاورزی به عنوان یکی از ضروریات […]

ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای تحقق کشاورزی پایدار اقدام به انتشار «فراخوان حمایت از طرح‌های زیست‌فناورانه در حوزه بذر و نهال» کرده است تا با این کار گامی بزرگ در جهت تقویت تولید داخلی این مواد بردارد.

به گزارش ادراک خبر، توسعه پایدار کشاورزی به عنوان یکی از ضروریات و ملاحظات توسعه سرزمینی به شمار می‌آید و در تداوم حیات انسانی، کشاورزی و تولیدات آن نقش بنیادی و راهبردی دارد.

به همین دلیل تقویت زیرساخت‌هایی که بتواند به توسعه کشاورزی پایدار در کشور کمک کند، ضرورتی انکارناپذیر است. یکی از این مقولات که نقشی مهم در تحقق این امر دارد؛ تامین داخلی بذر و نهال است که به نوعی به عنوان مواد اولیه و پایه‌ای در توسعه کشاورزی محسوب می‌شوند.

با رشد فزاینده جمعیت و بیشتر شدن نیازهای غذایی، محققان سراسر دنیا به دنبال بومی‌سازی و تامین داخلی محصولات اولیه کشاورزی و تولیدات آن هستند. این کار را هم با استفاده از متخصصان و فناوران خود انجام می‌دهند. ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز برای تحقق کشاورزی پایدار اقدام به انتشار «فراخوان حمایت از طرح‌های زیست‌فناورانه در حوزه بذر و نهال» کرده است تا با این کار گامی بزرگ در جهت تقویت تولید داخلی این مواد بردارد.

«تولید بذور هیبریدی (از جمله دانه‌های روغنی، چغندر قند، سبزی و صیفی، برنج و..)»، «‎توسعه روش‌های نوین فرآوری بذر (پرایمینگ، بیوپرایمینگ و انواع روش‌های پوشش‌دهی)»، «‎تولید هسته‌های اولیه عاری از ویروس ارقام بومی و تولید متابولیت‌های با ارزش گیاهی» از جمله اولویت‌های تعیین شده در این فراخوان است.

به نقل از معاونت علمی ریاست‌جمهوری، شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق و صاحبان ایده‌های نوآورانه‌ای که می‌توانند به کاهش واردات این محصولات و افزایش تولیدات داخلی آنها کمک کنند، تا پایان اردیبهشت ماه فرصت دارند به آدرس اینترنتی https://zistfood.ir/ مراجعه کنند.

انتهای پیام

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • ارسال دیدگاه برای این مطلب مقدور نمی باشد!