سیدابراهیم علوی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: در جریان سیلاب اخیر، تاسیسات آبرسانی شهرستان های تربت حیدریه، چناران، فریمان، گناباد، جوین، فیروزه و قوچان دچار آسیب شد و آب شهر گناباد و تعدادی از روستاهای این شهرستان را قطع کرد. وی خاطرنشان کرد: گروه های رفع اتفاقات این شرکت در پی […]
سیدابراهیم علوی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: در جریان سیلاب اخیر، تاسیسات آبرسانی شهرستان های تربت حیدریه، چناران، فریمان، گناباد، جوین، فیروزه و قوچان دچار آسیب شد و آب شهر گناباد و تعدادی از روستاهای این شهرستان را قطع کرد.
وی خاطرنشان کرد: گروه های رفع اتفاقات این شرکت در پی صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی به حال آماده باش درآمده اند و در نخستین ساعات بروز حادثه، کار مرمت و بازسازی نقاط آسیب دیده از سیل را آغاز کردند.
علوی اضافه کرد: در فریمان شبکه توزیع و خطوط انتقال ۱۲ روستای این شهرستان، در شهرستان فیروزه ۲۰۰ متر از خط انتقال روستا “سلیمانی” و در شهرستان قوچان ۱۱ روستا و تصفیه خانه آب این شهر تحت تاثیر سیل قرار گرفت که با همت همکاران، مشکلات رفع و خدمات آبرسانی برقرار شد.
وی گفت: همچنین خط انتقال آب روستای “بهمن جان اولیا” در شهرستان چناران که به دلیل سیلاب از مدار خارج شده بود، با لوله گذاری جدید به مدار بازگشت.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی افزود: در جریان سیلاب اخیر خط انتقال آب یک مجتمع هفت روستایی در تربت حیدریه نیز دچار شکستگی و قطع جریان آب در محدوده روستای “حصار جلال” شد که گروه عملیاتی بعد از کاهش جریان سیلاب وارد عمل شد.
علوی خاطرنشان کرد: بارش های شدید به مجتمع آبرسانی روستای “برغمد” در شهرستان جوین نیز خسارت زد که گروه عملیات رفع اتفاق در محل حضور یافته است و تا ساعاتی دیگر جریان آبرسانی در این مجتمع برقرار می شود.
وی ادامه داد: بیشترین خسارت ناشی از سیل مربوط به شهرستان گناباد بوده است که به دلیل حجم و نوع سیلاب، خط انتقال ۴۰۰ فایبرگلاس بعد از ایستگاه پمپاژ “گیسور” دچار حادثه شد و با تلاش همکاران مشکل این خط برطرف شده است.
علوی اضافه کرد: خطوط انتقال ۲۰۰ و ۴۰۰ فایبرگلاس داخل شهر گناباد نیز دچار شکستگی و انفصال شده است که به سبب عدم فروکش سیلاب، روند ترمیم همچنان ادامه دارد، با این حال قطعی آب شهر با وارد مدار کردن چاه های در اختیار به صورت مستقیم به شبکه برطرف شد ولی ۲۰ درصد شهر با افت و کمبود فشار آب مواجه است که با تکمیل عملیات اصلاحی خطوط و اقدامات در دست اجرا تا پایان امروز شرایط به حال عادی برمی گردد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی افزود: با هدف تامین آب نقاطی که دچار قطعی شده است از همان ساعات اولیه بروز مشکل، آبرسانی با تانکر سیار در دستور کار قرار گرفته است و مشکلی به لحاظ تامین آب شرب سالم و بهداشتی وجود ندارد.
به گزارش ایرنا طبق اعلام مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی، ۱۰ شهرستان این استان در ۴٨ ساعت گذشته درگیر سیلاب و خسارت ناشی از بارشهای شدید بهاری شده اند.