جمعه, ۲ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-22
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 68942 |
تاریخ انتشار : ۰۱ شهریور ۱۴۰۱ - ۲۱:۰۶ |
110 بازدید
۰
5
ارسال به دوستان
پ

بهرام عین اللهی در مراسم روز پزشک گفت: امروزه ما قوی ترین حوزه سلامت را در منطقه داریم و این قدرت در بعد از انقلاب قوی‌تر شده است و کشور‌های منطقه برای رفع نیاز‌های خود در حوزه پزشکی به ایران سفر می‌کنند. او افزود: سال گذشته با موج وحشتناک کرونا مواجه بودیم، به طوری که […]

بهرام عین اللهی در مراسم روز پزشک گفت: امروزه ما قوی ترین حوزه سلامت را در منطقه داریم و این قدرت در بعد از انقلاب قوی‌تر شده است و کشور‌های منطقه برای رفع نیاز‌های خود در حوزه پزشکی به ایران سفر می‌کنند.

او افزود: سال گذشته با موج وحشتناک کرونا مواجه بودیم، به طوری که مقام معظم رهبری تاکید زیادی بر کنترل بیماری کرونا دارند. در آن روزگار، روزانه ۷۰۰ نفر بر اثر کرونا فوت کردند و کشور دچار کمبود دارو مانند سرم و محدودیت در ارائه خدمات و کمبود واکسن کرونا بود.

او افزود: با حمایت جامعه پزشکی کمبود واکسن، محدودیت‌های تردد شبانه، محدودیت تعطیلی مراکز آموزشی مانند مدارس و دانشگاه‌ها برطرف شد. در آن مقطع ۸ هزار نفر در‌ آی سی یو بستری شدند، ۵۰ هزار نفر به مراکز درمانی مراجعه داشتند. روزانه بیش از یک میلیون و۶۰۰ هزار دز واکسن کرونا تزریق شده است و درحال حاضر ۵۰ میلیون دز واکسن ذخیره و شش مرکز تولید واکسن در ایران داریم.

او افزود: اخیرا به کشور ونزوئلا واکسن صادر کرده ایم و آمادگی صادرات واکسن را نیز داریم. حدود شش هزار میلیارد تومان برای تحت پوشش بیمه قرار گرفتن سه دهک پایین جامعه اعتبار در نظر گرفته شد یعنی در حدود شش میلیون نفر بیمه شدند. مجلس پنج هزار میلیارد تومان برای بیماران صعب العلاج اختصاص داده است ،صندوق هیات امنای بیماران صعب العلاج در دولت به تصویب رسید ه است.

او افزود: حدود ۳/۵ میلیون نفر در کشور نابارور داریم و پوشش درمان آن ها در دولت به تصویب رسیده است ،۹۰ درصد هزینه‌های درمان در بخش دولتی و ۷۰ درصد در بخش خصوصی تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرد و شبکه درمان ناباروری تشکیل شده است.

او افزود: یکی از اهداف ما افزایش صادرات دارو و تجهیزات پزشکی است و از شرکت‌های دانش بنیان حمایت ویژه‌ای خواهد شد. کیت تشخیص امیکرون با همت دانشمندان کشور تولید شده است و برنامه داریم تا سامانه پایش سلامت در ایران متمرکز شود.

او گفت: ده هزار تخت بیمارستانی به ۷۹ مرکز درمانی در کشور اضافه شده است، سقف کارانه دریافتی برداشته شده و کارانه سایر مناطق دو برابر افزایش یافته است. اختلاف ارز ترجیحی و آزاد تعارض منافع ایجاد می کند لذا مجلس اجازه داد تا اختلاف ارز ترجیحی و آزاد به بیمه‌ها پرداخت شود و این سود به مصرف کننده و مردم می‌رسد.در حال حاضر بیش از ۹۰ درصد از نسخه‌ها الکترونیکی شده است و تعداد تخت‌های‌ آی سی یو یا همان تخت مراقبت‌های ویژه کودکان دوبرابر شده است.

او افزود: در سال گذشته هزار کد رشته خالی مانده بود و به همین خاطر میزان انتخاب رشته به ۱۰۰ انتخاب افزایش پیدا کرده است . حقوق دستیاران دوبرابر شده و برای دانشجویان پزشکی بیمه تکمیلی رایگان در نظر گرفته شده. دارونامه دارو‌های سنتی در کتابی منتشر شده است.تاریخ پزشکی ایران بسیار درخشان است و علم پزشکی ریشه دار و با قدمت است. 


بیشتر بخوانید


 

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • ارسال دیدگاه برای این مطلب مقدور نمی باشد!