به گزارش ادراک خبر به نقل از خبرگزاری فارس، شریف مالکوچ رئیس سازمان بازرسی ترکیه با مهرداد بذرپاش رئیس کل دیوان محاسبات در محل دیوان محاسبات کشور دیدار کرد. در این دیدار بذرپاش به روابط خوب اقتصادی و گردشگری میان ایران و ترکیه اشاره کرد و توسعه ارتباطات را منوط به عزم مسئولان دو کشور دانست. رئیس […]
به گزارش ادراک خبر به نقل از خبرگزاری فارس، شریف مالکوچ رئیس سازمان بازرسی ترکیه با مهرداد بذرپاش رئیس کل دیوان محاسبات در محل دیوان محاسبات کشور دیدار کرد.
در این دیدار بذرپاش به روابط خوب اقتصادی و گردشگری میان ایران و ترکیه اشاره کرد و توسعه ارتباطات را منوط به عزم مسئولان دو کشور دانست.
رئیس کل دیوان محاسبات کشور سفر اخیر رجب طیب اردوغان به ایران و دیدار وی با آیت الله رئیسی را موفقیتآمیز دانست و گفت: طی این سفر، تصمیمات و توافقات خوبی اخذ شد. یکی از شرایط اجرای هرچه بهتر توافقات، پیگیری و فعالیت موثر نهادهای نظارتی است.
مهرداد بذرپاش سپس درباره نهمین مجمع سازمان اکوسای، گفت: با رای اعضا، ریاست این سازمان مهم و پیمان منطقهای به جمهوری اسلامی ایران سپرده شد که آنجا نیز وعده دادیم برنامههای متنوعی برای ارتقای این سازمان به اجرا خواهیم گذاشت.
بذرپاش همچنین درباره مسائل زیست محیطی بیان کرد: اگرچه به رفع نیازهای آبی مردم ترکیه احترام میگذاریم اما معتقدیم باید مراقبت شود؛ پروژههای سدسازی همزمان با رفع مشکلات ملت ترکیه، برای کشورهای همسایه مشکلات زیست محیطی ایجاد نکند.
این گزارش میافزاید: در ادامه شریف مالکوچ ضمن ابراز خرسندی از سفر به ایران و حضور در دیوان محاسبات، انتخاب ایران به عنوان رئیس سازمان دیوان محاسبات کشورهای عضو اکو (اکوسای) را به آقای بذرپاش تبریک گفت.
رئیس سازمان بازرسی ترکیه با اشاره به اهمیت دیوان محاسبات و موضوع حسابرسی، بر همکاریهای مشترک میان دستگاههای نظارتی دو کشور تاکید کرد.
وی ایران و ترکیه را کشورهای دوست و برادر دانست که بیش از ۴۰۰ سال، همسایگی آرام و بدون تنش داشتهاند.
شریف مالکوچ تاکید کرد: مهمترین تهدید برای کشورهای منطقه، مداخلات خارجی است.
رئیس سازمان بازرسی ترکیه با استقبال از پیشنهاد اخیر بذرپاش مبنی بر تشکیل سازمان دیوان محاسبات کشورهای اسلامی، تبادل تجربیات موفق این کشورها در زمینه حسابرسی و انجام پروژههای مشترک را مثبت ارزیابی کرد.
وی در پایان مطرح کرد: برای ارتقای سطح ارتباطات، وظایف سنگینی داریم و باید اختلافات جزیی را کنار گذاشته و بر اشتراکات فراوان خود پافشاری کنیم.