پنجشنبه, ۱ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-11-21
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 72876 |
تاریخ انتشار : ۰۹ شهریور ۱۴۰۱ - ۹:۳۳ |
143 بازدید
۰
5
ارسال به دوستان
پ

به گزارش ادراک خبر به نقل از خبرگزاری فارس، وزیر دفاع آلمان گفته چنانچه برلین بخواهد توانایی‌اش برای دفاع از خودش را حفظ کند نیروهای مسلح این کشور نباید سلاح‌های بیشتری به اوکراین ارسال کنند. «کریستین لامبرشت»، وزیر دفاع آلمان روز سه‌شنبه گفت که وظیفه او در این سمت، امنیت ملی آلمان است. وی تصریح […]

به گزارش ادراک خبر به نقل از خبرگزاری فارس، وزیر دفاع آلمان گفته چنانچه برلین بخواهد توانایی‌اش برای دفاع از خودش را حفظ کند نیروهای مسلح این کشور نباید سلاح‌های بیشتری به اوکراین ارسال کنند.

«کریستین لامبرشت»، وزیر دفاع آلمان روز سه‌شنبه گفت که وظیفه او در این سمت، امنیت ملی آلمان است. وی تصریح کرد: «بایستی به عنوان وزیر دفاع اعتراف کنم داریم به سقف آنچه می‌توانیم از ذخایرمان ببخشیم می‌رسیم.»

وی اضافه کرد نیروهای مسلح آلمان بایستی قادر باشند امنیت در سطح ملی و منطقه‌ای را حفظ کنند. او گفت تلاش خواهد کرد این موضوع را تضمین کند.

آلمان از زمان آغاز درگیری‌ها در اوکراین انواع سلاح‌های مختلف را در اختیار کی‌یف قرار داده است. این کشور علاوه بر سامانه‌های پدافندی استینگر، سامانه توپخانه‌ای «پانزرهابیتز ۲۰۰۰» و تانک پدافند هوایی «گپارد» سلاح‌های دیگری نیز به اوکراین ارسال کرده است.

لامبرشت پیش از این هم گفته بود که توانایی نیروی مسلح آلمان برای ارسال تسلیحات به اوکراین محدود است. او اواسط ماه جولای هشدار داده بود: «نمی‌توانیم بیشتر از این [سلاح] ارسال کنیم.»

روسیه از ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ (پنجم اسفند ماه ۱۴۰۰) بعد از به رسمیت شناختن استقلال دو جمهوری لوهانسک و دونستک از اوکراین، به این منطقه نیرو اعزام کرد و از آغاز «عملیات ویژه نظامی در اوکراین» خبر داد.

روسیه هدف خود را از این اقدام، نازی زدایی اوکراین، خلع سلاح این کشور، رفع نگرانی‌های امنیتی خود و اجابت درخواست کمک لوهانسک و دونستک اعلام کرده و گفته است که قصد تصرف اراضی اوکراین را ندارد.

دولت اوکراین اما استقلال دونستک و لوهانسک را به رسمیت نشناخته و حضور نظامی روسیه را «تجاوز و حمله به تمامیت ارضی« خود خوانده است.

به دنبال آغاز درگیری روسیه با اوکراین، کشورهای غربی ضمن محکوم کردن مسکو و تشدید فشارهای اقتصادی، حمایت‌های همه جانبه سیاسی، مالی، تسلیحاتی از کی‌یف را در دستور کار قرار داده‌اند.

به رغم حمایت‌های غربی‌ها، در صحنه میدانی روسیه توانسته لوهانسک در منطقه شرقی دونباس اوکراین را به کنترل خود درآورده و در تلاش برای تسلط بر همه مناطق دونتسک است.

 

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • ارسال دیدگاه برای این مطلب مقدور نمی باشد!