امیر علی حمیدیه، دبیر ستاد توسعه علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی گفت: تمام نخبگان در همه جای کشور پخش هستند و سند ملی تاکید کرده است تمام ایران را بررسی کنیم. او گفت: ما مراکز جامعه سلولهای بنیادی را تعریف کرده ایم و به اتفاق معاونت علمی و وزارت بهداشت این مراکز به اسم مراکز […]
امیر علی حمیدیه، دبیر ستاد توسعه علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی گفت: تمام نخبگان در همه جای کشور پخش هستند و سند ملی تاکید کرده است تمام ایران را بررسی کنیم.
او گفت: ما مراکز جامعه سلولهای بنیادی را تعریف کرده ایم و به اتفاق معاونت علمی و وزارت بهداشت این مراکز به اسم مراکز نوآوری سلولهای بنیادی شناخته میشوند.
دبیر ستاد توسعه سلولهای بنیادی گفت: حوزه سلولهای بنیادی قابلیت تبدیل به صنعت را دارد؛ زیرا کاملاً بومیسازی شده است و سرنوشت آن مانند صنعت خودروسازی ما نمیشود.
حمیدیه گفت: ما از کشورهای ترکیه و رژیم اشغالگر عبور کردهایم و رتبه سیزدهم دنیا به لحاظ تولید علم در سلولهای بنیادی را داریم.
او اشاره کرد در ۷ استان پژوهش سرای دانشآموزی داریم که شامل تهران نمیشود.
او افزود: تا سال ۲۰۲۱ بیش از ۲۱۰ شرکتهای دانشبنیان در این حوزه داشتیم. شبکه ملی اهداکنندگان سلولهای بنیادی را راهاندازی و بعد از انجام توافق آن را به مرکز درمان وزارت بهداشت واگذار کردیم.