جمعه, ۲۳ شهریور ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-09-13
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 7742 |
تاریخ انتشار : ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۹ |
130 بازدید
۰
4
ارسال به دوستان
پ

نسرین چنگیزی رئیس اداره سلامت مادران وزارت بهداشت گفت: هر مادر بارداری که به نحوی احتمال ابتلا به کووید ۱۹ برای او مطرح می‌شود از ابتدای پاندمی کرونا  تا کنون در صورت اطلاع پایگاه‌ها و مراکز جامع بهداشت، از همراهی یکی از کارشناسان مامایی بهره برده است. کارشناسان مامایی به عنوان کارشناس سلامت مادران، در […]

نسرین چنگیزی رئیس اداره سلامت مادران وزارت بهداشت گفت: هر مادر بارداری که به نحوی احتمال ابتلا به کووید ۱۹ برای او مطرح می‌شود از ابتدای پاندمی کرونا  تا کنون در صورت اطلاع پایگاه‌ها و مراکز جامع بهداشت، از همراهی یکی از کارشناسان مامایی بهره برده است. کارشناسان مامایی به عنوان کارشناس سلامت مادران، در طی یک سال گذشته فعالانه مسئولیت شناسایی، پیگیری و واکسیناسیون مادران باردار را بر عهده داشتند.

او می‌گوید که هماهنگی و همراهی در بستری، زایمان و مراقبت‌های پس از زایمان در مادران بستری با همسویی کامل با متخصصان زنان و زایمان از جمله اقدامات ماما‌ها در حوزه بیمارستانی محسوب می‌شود.

رئیس اداره سلامت مادران وزارت بهداشت می گوید که شناسایی مادران باردار نیازمند مراقبت ویژه درمانی، پیگیری‌های خاص و تقویت ارتباط بهداشت و درمان جهت اطمینان از حصول بهترین شرایط برای مدیریت شرایط مادر باردار از جمله اقدامات کارشناسان مامایی به عنوان رابط سلامت مادران در حوزه‌های بهداشت و درمان است.

چنگیزی افزود: کارشناسان مامایی با برنامه ریزی مشخص، شبانه روزی پاسخگوی مادران  هستند، درصورت نیاز به مداخلات فوری، با کسب اطلاعات تماس مادر باردار و اتصال آن‌ها به کارشناسان سلامت مادران ، امکان مدیریت سریع شرایط این مادران فراهم می‌شود.

او گفت: یکی از اقدامات ماما‌ها در دنیا و کشورمان مراقبت مادران در طول دوران بارداری تا ۴۲ روز بعد از زایمان است و به طور کلی مراقبت‌های قبل از بارداری، مراقبت‌های بارداری و مراقبت‌های پس از زایمان از جمله وظایف کارشناسان مامایی در قبال مادران باردار است.

چنگیزی اعلام کرد که همه این وظایف نماد نقش مهم کارشناسان مامایی در ارائه خدمات سلامت مادران در کشور است، که مطابق برنامه سلامت مادران با محوریت سلامت مادر و نوزاد در راستای برنامه حمایت خانواده و جوانی جمعیت، لزوم تقویت کارگروهی و حمایت حرفه‌ای از اولویت‌های برنامه سال ۱۴۰۱ است.

چنگیزی اعلام کرد که  کارشناسان مامایی حوزه‌های بهداشت و درمان که دوره مربیگری کلاس‌های آمادگی برای زایمان را گذرانده اند، در برگزاری ۸ جلسه آموزشی برای مادران باردار اقدام می‌کنند که در بخش‌های دولتی این کلاس‌های آموزشی رایگان برگزار می‌شود.


بیشتر بخوانید:

 

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • ارسال دیدگاه برای این مطلب مقدور نمی باشد!