احمد مؤذن زاده رئیس انجمن فیزیوتراپی ایران گفت: کنگره فیزیوتراپی به صورت حضوری و با محوریت زندگی پویا نیازمند خدمات فیزیوتراپی است و امروزه مشکلات اسکلتی و حرکتی شیوع پیدا کرده است و برای درمان باید از خدمات فیزیوتراپی استفاده کند. در حال حاضر هشت هزار فیزیوتراپ در کشور داریم. به گفته او در این […]
احمد مؤذن زاده رئیس انجمن فیزیوتراپی ایران گفت: کنگره فیزیوتراپی به صورت حضوری و با محوریت زندگی پویا نیازمند خدمات فیزیوتراپی است و امروزه مشکلات اسکلتی و حرکتی شیوع پیدا کرده است و برای درمان باید از خدمات فیزیوتراپی استفاده کند. در حال حاضر هشت هزار فیزیوتراپ در کشور داریم.
به گفته او در این کنگره ۱۳۰ مقاله پذیرفتهشده است و میزگردهای علمی در حاشیه این کنگره برگزار و ۲۵ کارگاه آموزشی خواهیم داشت.
او افزود: در حاشیه این کنگره بیش از ۱۰۰ شرکت دانشبنیان همچنین تولیدکننده لوازم تجهیزات فیزیوتراپی محصولات خود را به نمایش میگذارند. هفت فیزیوتراپ جان خود را در بحران کرونا تقدیم کردهاند. در حال حاضر هزار دانشجو در مقاطع مختلف در دانشگاههای علوم پزشکی کشور در حال تحصیل هستند؛ و درخواست ما ارتقای سطح فیزیوتراپی از کارشناسی به دکترای حرفهای است.
مؤذن زاده می گوید: در حال حاضر ۲۰۰ فیزیوتراپ در مقطع دکترای حرفهای که عموما در کشورهای مختلف از جمله استرالیا و پاکستان فارغ التحصیل و در حدود ۸۰ نفر در ایران مشغول به فعالیت هستند. مقطع دکترای حرفهای فیریوتراپی در کشورهایی ماند آمریکا، انگلیس، لبنان راه اندازی شده و انجمن آماده راه اندازی دکترای حرفهای در کشور است و اگراین کار در کشور انجام شود باعث ارتقای سطح علمی میشود.
او گفت: ما به ۴۰هزار فیریوتراپ در کشور نیازمندیم که در حال حاضر یک پنجم این تعداد در کشور داریم و این موضوع باعث ایجاد خلاء و ورود افراد غیر مجاز در این حوزه شده است. فیزیوتراپی بهترین پاسخ به بروز هرگونه مشکلات ناشی از عملهای جراحی و … است.
رئیس انجمن فیزیوتراپی ایران بیان کرد: بیمه تامین اجتماعی هشت ماه به همکاران فیزیوتراپی بدهکار است در صورتی که ما به صورت الکترونیکی اقدام به ویزیت بیماران کرده ایم. تأسیس یک مرکز فیزیوتراپی سرمایه زیادی را میخواهد که به همراه سختگیری در تمدید پروانه با مشکلات متعددی رو به رو شده است.
به گفته او ،در حال حاضر ۷۰درصد از خدمات فیریوتراپی در بخش خصوصی انجام شده و این موضوع سبب افزایش هزینهها شده است به طوری که بیماران به جای اینکه به سمت درمان فیزیوتراپی بروند به سوی درمانهای دارویی و گیاهی خواهند رفت.
رئیس انجمن فیزیوتراپی ایران گفت: با کاهش فعالیتهای فیزیکی در بین مردم باعث شیوع مشکلات اسکلت عضلانی در بین مردم و به خصوص دانش آموزان شده است و این بیماریها نسبت به قبل دو برابر شده است.