سید عبد العزیز موسوی اصل روز جمعه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا ضمن اعلام این مطلب، پیش بینی کرد با تزریق این میزان اعتبار تا پایان سال ۱۴۰۲ طرح به بهره برداری برسد و مردم منطقه از نعمت آب سالم و اشتغال پایدار برخوردار شوند. موسوی اصل تصریح کرد: بیش از یک دهه از عمر […]
سید عبد العزیز موسوی اصل روز جمعه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا ضمن اعلام این مطلب، پیش بینی کرد با تزریق این میزان اعتبار تا پایان سال ۱۴۰۲ طرح به بهره برداری برسد و مردم منطقه از نعمت آب سالم و اشتغال پایدار برخوردار شوند.
موسوی اصل تصریح کرد: بیش از یک دهه از عمر پروژه آبرسانی حومه غربی شهرستان کهگیلویه می گذرد و این طرح بزرگ و تاثیرگذار با تزریق قطره چکانی اعتبارات تنها ۲۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی اضافه کرد: حوزه دهدشت غربی شهرستان کهگیلویه با مساحت هفت هزار هکتار، دارای ظرفیت های زیادی در زمینه کشاورزی است که با بهره برداری از این طرح شاهد رونق توسعه کشاورزی خواهیم بود.
موسوی اصل افزود: با اجرای طرح آبرسانی، آب مورد نیاز این اراضی به روش های تحت فشار و ثقلی تامین خواهد شد.
رئیس منابع آب شهرستان کهگیلویه با بیان اینکه پروژه آبرسانی به دهدشت غربی با هدف تامین آب اراضی دهدشت غربی شامل روستاهای لیر بزرگ، لیر کوچک و حوزه چنگلوا شروع شده است، گفت: با اجرای این پروژه شاهد تنوع تولید محصولات خواهیم بود.
سید هادی خاضعی به ایرنا اظهار داشت: فاز اولیه این طرح شامل ایستگاه پمپاژ ثانویه، مخزن پنج هزار متر مکعبی، محوطه سازی و قسمتی از خط انتقال در حال حاضر حدود ۵۹ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی بیان می کند: عملیات فاز دوم این پروژه شامل سد انحرافی، آبگیر و اصلاح پمپاژ اولیه است.
خاضعی تصریح کرد: پیش بینی می شود با توجه به سفر هیات دولت و تامین اعتبار روند اجرایی آن تسریع داده خواهد شد.
شهرستان کهگیلویه با ۱۵۳هزار نفر جمعیت بیش از ۵۰ هزار هکتار زمین کشاورزی دارد که درصد کمی از این اراضی آبی است.