محمد مهدی ناصحی درباره پرداخت مطالبات طرح دارویار توسط سازمان بیمه سلامت ایران گفت: خوشبختانه پرداختی ما به التفاوت ارز دارو و سهم سازمان در دو ماه گذشته بلافاصله انجام شده است. در نظر داریم با توجه به منابعی که در اختیار داریم، بلافاصله پس از پایان شهریور نیز بلافاصله بتوانیم در سراسر کشور مطالبات […]
محمد مهدی ناصحی درباره پرداخت مطالبات طرح دارویار توسط سازمان بیمه سلامت ایران گفت: خوشبختانه پرداختی ما به التفاوت ارز دارو و سهم سازمان در دو ماه گذشته بلافاصله انجام شده است. در نظر داریم با توجه به منابعی که در اختیار داریم، بلافاصله پس از پایان شهریور نیز بلافاصله بتوانیم در سراسر کشور مطالبات داروخانهها را پرداخت کنیم.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران افزود: تمام مطالبات پرداخت شده اند و در حال حاضر منتظر اسناد هستیم. هر سندی توسط بیمارستان دولتی، خصوصی و یا مراکز سرپایی ارسال شود؛ پرداختیها انجام می شوند. خوشبختانه همکاری سازمان برنامه تاکنون قابل قبول بوده و تخصیصها به موقع انجام شده است.
وی تصریح کرد: حتی برای مطالبات شهریور بیمارستانهای دولتی و خصوصی نیز ۲ هزار و ۳۵۰ میلیارد تومان به سازمان تخصیص پیدا کرده است که در صورت ارسال اسناد مطالبات پرداخت میشوند.
ناصحی تاکید کرد: اسناد سرپایی به صورت الکترونیکی ارسال میشوند؛ اما اسناد بستری به شکل الکترونیک آفلاین هستند؛ بنابراین پس از جمع بندی، پرداختیها به صورت الکترونیک خواهند بود.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران با اشاره به این که برای مرداد، سازمان بیمه سلامت حدود ۵۰۰ میلیارد تومان در بخش سرپایی درمجموع سهم سازمان و سهم ما به التفاوت ارزی را پرداخت کرده است، اظهار داشت: در بخش بستری دارویی نیز همین میزان هزینه نزدیک به ۵۰۰ میلیارد تومان در ماه وجود دارد که در مجموع میتوان گفت بیمه سلامت هزار میلیارد تومان با این داروهای تحت پوشش و ما به التفاوت ارز در کشور پرداخت میکند. یعنی سهم بیمه سلامت تاکنون منهای ملزومات و تجهیزات پزشکی ماهانه حدود هزار میلیارد تومان است.
وی گفت: جهت کاهش مشکلات مردم در بحث پوشش بیمهای داروها، معاونت درمان وزارت بهداشت باید تعاریف و پروتکلهای مربوط را تدوین کند و طبق این پروتکلها در سامانههای بیمه سلامت قواعدی جاری میشوند. بنابراین مشکلات را مرتفع خواهیم کرد.
ناصحی افزود: در حال حاضر از ۳ هزار و ۹۰۰ قلم دارو در فارماکوپه نزدیک به ۲ هزار قلم دارو تحت پوشش بیمه هستند که داروهای ضروری و پرتکرارند؛ پس نزدیک به ۴۰۰ قلم داروی ضروری و پرتکرار دیگر نیز به تدریج تا پایان سال جاری تحت پوشش بیمه قرار میگیرند.