به گزارش ادراک خبر به نقل از ایرنا؛ «بهزاد باباخانی» در نشست توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات با حضور مشاور وزیر ارتباطات و رییس پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور در استانداری، افزود: لازم است در این راستا، برنامههای کوتاه مدت و میان مدت اثرگذار برای تکمیل زیست بوم فناوری اطلاعات و تقویت بازاریابی استان […]
به گزارش ادراک خبر به نقل از ایرنا؛ «بهزاد باباخانی» در نشست توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات با حضور مشاور وزیر ارتباطات و رییس پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور در استانداری، افزود: لازم است در این راستا، برنامههای کوتاه مدت و میان مدت اثرگذار برای تکمیل زیست بوم فناوری اطلاعات و تقویت بازاریابی استان در این بخش تدوین و اجرایی شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه با اشاره به وجود شرکتهای دانشبنیان و تخصصی توانمند در استان، گفت: تکمیل زنجیره زیست بوم فناوری در استان مهمترین راهکار بهبود فضای کسب و کار این حوزه است.
باباخانی تصریح کرد: باوجود ظرفیتهای مناسب در کرمانشاه، سهم استان در اقتصاد دیجیتال کشور پایین بوده که تکمیل زنجیره زیست بوم فناوری در استان مهمترین راهکار بهبود فضای کسب و کار حوزه فناوری اطلاعات در استان است.
وی تصریح کرد: تدوین راهکارهای مناسب برای جذب سرمایهگذاران ریسک پذیر جزو مهمترین اولویتهای استان با همکاری دانشگاهها، مراکز پارک علم وفناوری استان و بخش خصوصی است و در راستای تکمیل زنجیره ارزش فناوری در استان، راهاندازی و احداث پارک فاوا در استان حیاتی است.
زیرساخت های فناوری اطلاعات کرمانشاه برای اجرای برنامههای پارک فاوا مطلوب است
مشاور وزیر و رییس پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز در ادامه این نشست، ظرفیتها و زیرساخت های فناوری اطلاعات استان را برای اجرای پروژهها و برنامههای پارک فاوا وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بسیار مطلوب دانست و ضمن اشاره به حجم بازارهای جهانی و سهم ایران در این بازار، در ابتدا به معرفی پارک فاوا پرداخت و برنامههای قابل اجرای این پارک در استان را تشریح کرد.
«صدیق دامغانیزاده» افزود: تمام برنامههای تدوین شده در پارک فاوا اشتغال محور بوده و ظرفیت و اعتبارات لازم در این خصوص تامین شده است.
وی اضافه کرد: مراکز پارک علم فناوری و دانشگاهها و شرکتهای دانش بنیان عرضه کننده هستند و دسترسی لازم به مارکتینگ را ندارند، از طرفی بخشی از مارکتینگ در اختیار بخش های دولتی بوده که برونسپاری پروژهها به شرکت های بومی و توانمند می تواند بخشی از دسترسی به بازار را برای شرکت های خصوصی و دانش بنیان فراهم نماید.
وی یادآوری کرد: تسهیلگری در روند ارتباط بخش خصوصی با بازارهای ملی و جهانی توسط بخش دولتی نیز در این امر موثر خواهد بود.
در ادامه این جلسه هر یک از اعضا به ارائه نظرات و پیشنهادات و فعالیتهای انجام شده در استان پرداختند و تقویت بخش مهارت آموزی و تربیت نیروی متخصص در راستای نیازهای بازار را جزو یکی از مهم ترین نیازهای استان دانستند.
در حال حاضر دانشگاه رازی با اجرای طرح یک هزار برنامه نویس توانسته به نتایج مطلوبی در تربیت نیروی متخصص در حوزه ICT برسد و این طرح نیازمند حمایتهای بیشتری به لحاظ اعتبارات آموزشی است.