پنجشنبه, ۱ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-11-21
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 85889 |
تاریخ انتشار : ۰۵ مهر ۱۴۰۱ - ۲۰:۳۴ |
140 بازدید
۰
3
ارسال به دوستان
پ

به گزارش ادراک خبر، از دلایل مهم مصرف شیره خرما تامین انرژی موردنیاز بدن در طول روز است. اگر در وعده صبحانه خود شیره خرما مصرف کنید تغییر شگرفی در انرژی روزانه خود مشاهده خواهید کرد. شیره خرما تاثیر مستقیمی بر عملکرد روده‌ها و دستگاه گوارش دارد و تاثیر چشمگیری بر رشد باکتری‌های مفید روده […]

به گزارش ادراک خبر، از دلایل مهم مصرف شیره خرما تامین انرژی موردنیاز بدن در طول روز است. اگر در وعده صبحانه خود شیره خرما مصرف کنید تغییر شگرفی در انرژی روزانه خود مشاهده خواهید کرد.
شیره خرما تاثیر مستقیمی بر عملکرد روده‌ها و دستگاه گوارش دارد و تاثیر چشمگیری بر رشد باکتری‌های مفید روده نیز خواهد داشت.
شیره خرما غنی از فیبر است. این ماده فرآیند هضم را به تعویق انداخته و عبور مواد غذایی در دستگاه گوارش را تسهیل می‌کند.
شیره خرما بدون کلسترول است و با مواد بی‌نظیری که در ساختار خود دارد علاوه بر جلوگیری از تجمع کلسترول به تجزیه بافت آن نیز کمک قابل‌توجهی خواهد کرد.
شیره خرما حاوی ویتامین‌های گروه B شامل B۱، B۲، B۶ و B۱۲ و منبع غنی از آهن است به صورتی که افرادی که از کم‌خونی رنج می‌برند به‌راحتی می‌توانند این بیماری را کنترل کنند.
از مواد مغذی دیگر که در خرما موجود است می‌توان به ویتامین‌های C، D و A اشاره کرد.
این ماده خوراکی غنی از پروتئین و برای تمام افرادی که می‌خواهند از رژیم غذایی خاص پیروی کنند، ولی نگران آب شدن ماهیچه‌ها هستند؛ مناسب است.
از فواید شیره خرما می‌توان به وجود مقادیر بالای آنتی‌اکسیدان در آن اشاره کرد که این مواد، محافظ سلول‌های بدن در برابر رادیکال‌های آزاد هستند.
با مصرف شیره خرما علاوه بر کاهش ریسک ابتلا به بیماری سرطان می‌توانید روند پیشرفت این بیماری را کنترل کرده و آن را درمان کنید.
شیره خرما حاوی املاح معدنی زیادی ازجمله منگنز است که مصرف آن سم‌زدایی کبد را همراه خواهد داشت.
شیره خرما حاوی قند است و طبع گرمی دارد پس درصورتی‌که کبد چرب دارید در مصرف شیره خرما احتیاط به خرج دهید.
شیره میوه درخت نخل حاوی مقادیر زیادی املاح معدنی ازجمله منیزیم و کلسیم است که این مواد به استحکام هرچه بیشتر استخوان‌ها کمک می‌کند. علاوه بر آن با خاصیت ضدالتهابی در کاهش درد مفاصل و آرتروز نقش مناسبی خواهد داشت.

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید