به گزارش ادراک خبر به نقل از ایرنا، علیاکبر کیپور روز پنجشنبه در نخستین جلسه روایتگری دفاع مقدس که به مناسبت هفته دفاع مقدس در این شهرستان برگزار شد افزود: یادگاران دفاع مقدس باید تمامی آن دوران را با صحنه آراییهای جذاب و قریب به یقین، بازسازی و بازخوانی کنند تا نسل دهه ۷۰ به […]
به گزارش ادراک خبر به نقل از ایرنا، علیاکبر کیپور روز پنجشنبه در نخستین جلسه روایتگری دفاع مقدس که به مناسبت هفته دفاع مقدس در این شهرستان برگزار شد افزود: یادگاران دفاع مقدس باید تمامی آن دوران را با صحنه آراییهای جذاب و قریب به یقین، بازسازی و بازخوانی کنند تا نسل دهه ۷۰ به بعد بدانند نظامی که امروز در سایه امنیت آن زندگی میکنند حاصل مجاهدتها و از جانگذشتگیهای چه افرادی بوده است.
رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تربتحیدریه نیز گفت: موضوع گردشگری جنگ ظرف سالهای اخیر با ۲ رویکرد و قالب کلی در سطح وزارت ارشاد در دست پیگیری و اجرا بوده است.
علی محمدی افزود: نخستین قالب طراحی و به کار گرفته شده در این مسیر، برنامههای منسجم دیدار اقشار مختلف مردم از مناطق سابق عملیاتی در مناطق جنوب و جنوب غربی کشور است.
وی معرفی کهنهسربازان افتخارآفرین دوران دفاع مقدس از شهرهای مختلف ایران را دومین رویکرد این چارچوب ذکر و بیان کرد: مردم ایران در قالب اقوام و طوایف مختلف در خلق حماسه سلحشوری هشت سال دفاع مقدس نقشآفرینی کردهاند.
رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تربتحیدریه گفت: هر چند در برپایی این جلسه سپاه پاسداران، آموزش و پرورش، شهرداری و شورای شهر و مجموعه گردشگری رباط لاری نقش آفرینی کردهاند اما نباید پیشنهاد مطرح شده در گزارش “گردشگری دفاع مقدس، مغفول اما پرمحتوا” خبرگزاری جمهوری اسلامی که در سال ۹۹ منتشر شد را نیز در این خصوص نادیده گرفت.
محمدی در ادامه افزود: در نشست امروز از سه تن از راویان دفاع مقدس به نامهای سرهنگ جانباز عباس نجاتی مشاور امور جانبازان و ایثارگران فرماندار تربتحیدریه، علیاکبر کیپور فرماندار این خطه و سرهنگ پاسدار محمدرضا قدیرپور فرمانده بسیج دانشآموزی تربتحیدریه دعوت شد تا به بیان خاطرات خود از دوران دفاع مقدس بپردازند.
مرکز شهرستان ۲۲۵ هزار نفری تربتحیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد قرار دارد.